Artificii scăpate de sub control, la o nuntă în Dolj. Instalația a explodat la miezul nopții, patru petrecăreți au ajuns la spital

1 lună in urmă 120

De Alin Stan.
Publicat: 30.07.2021, 14:00.
Actualizat: 30.07.2021, 14:00

Incident şocant la o nuntă organizată în localitatea doljeană Perișor. Patru oameni au fost răniţi după ce instalaţia pirotehnică a explodat necontrolat în timpul show-ului cu artificii. În urma exploziei, cei patru nuntaşi răniţi au ajuns la spital. 

Patru persoane au ajuns la spital după ce au participat la o nuntă în localitatea Perișor, din Craiova. Totul s-a întâmplat la miezul nopţii, atunci când trebuia să fie tăiat tortul. Au fost aprinse artificiile, iar unul dintre vulcani a cedat.

În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Petroșani, participant la eveniment, a ajuns la spitalul din Craiova în stare gravă, fiindu-i afectate mai multe organe. Conform polițiștilor, bărbatul care a aprins artificiile este un pirotehnist autorizat, însă, participanții la nuntă au declarat că nu a fost respectată distanța dintre aceste artificii și oameni.

Dosar penal după show-ul cu artificii

De asemenea, alte trei persoane au ajuns la spital, însă nu au rămas internate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s a produs evenimentul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă