Arsenal vrea să scape de Nicolas Pepe, dar încearcă cu disperare să nu repete cazul Mesut Ozil!

1 month ago 18

Arsenal e pregătită să îl vândă pe Nicolas Pepe și să încheie rapid tranzacția, dacă va apărea oferta potrivită pentru fotbalistul ivorian.

Conducătorii londonezilor au luat această decizie, după ce au ajuns la concluzia că au plătit o sumă exagerat de mare pentru fosta aripă a celor de la Lille.

Nicolas Pepe va fi tras pe linie moartă la Arsenal, care vrea să-l vândă pe francez fără să se ajungă la un nou caz Mesut Ozil

Fostul jucător al lui Lille, pentru care Arsenal a plătit francezilor o sumă uriașă de 80 de milioane de euro, a reușit să marcheze un gol de excepție, cu care a deschis scorul în victoria cu 3-0 din deplasare cu Molde, în Europa League.

Cu toate acestea, el nu va putea evolua în următoarele 3 meciuri din Premier League pentru echipa tunarilor din cauza unui cartonaș roșu pe care l-a primit în weekendul trecut.

Internaționalul din Coasta de Fildeș, 25 de ani, a fost eliminat în meciul încheiat 0-0, de pe Elland Road, contra celor de la Leeds United, după ce l-a lovit cu capul în figură pe fundașul stânga albanez al gazdelor, Ezgjan Alioski.

Mikel Arteta a numit acțiunile jucătorului său „inacceptabile”, dar continuă să-i ofere susținerea lui acestuia. În spatele cortinei, cei de la Arsenal sunt, însă, gata să scape de jucătorul cu un salariu de 7,5 milioane de euro net pe sezon, în cazul în care va apărea un club dispus să ofere o sumă potrivită pentru ivorian.

De la transferul său în Premier League în 2019, fostul star al celor de la Lille s-a chinuit să se adapteze rigorilor din fotbalul englez. Pepe a reușit doar 4 goluri în tot sezonul trecut pentru Arsenal, iar până acum a reușit să înscrie doar o singură dată în acest sezon.

Au dat 80 de milioane de euro, iar acum sunt dispuși să reducă prețul și să primească un alt fotbalist la schimb

Șefii lui Arsenal sunt convinși acum că au plătit o sumă exorbitantă de 25 de milioane de euro pe loc și 55 de milioane de euro plătibili în tranșe egale pe durata a 5 ani de zile pentru un fotbalist care a avut un singur sezon de excepție în Ligue 1.

Tunarii nu vor să scape de Pepe pentru o sumă mică de bani, dar ar fi dispuși să accepte o tranzacție care să implice o sumă de bani plus un fotbalist la schimb sau varianta unui împrumut cu obligație de cumpărare.

Cei de pe Emirates vor să evite astfel repetarea cazului Mesut Ozil pentru care au plătit celor de la Real Madrid 47 de milioane de euro, cu fotbalistul turc lăsat complet în afara lotului lui Mikel Arteta în condițiile în care are un salariu anual net de 18,5 milioane de euro.

The post Arsenal vrea să scape de Nicolas Pepe, dar încearcă cu disperare să nu repete cazul Mesut Ozil! appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools