Arsenal o ajută pe Manchester City să-l ia pe Harry Kane de la rivala Tottenham! Planul pus la cale de "tunari"

2 luni in urmă 61

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

După ce au cheltuit 117,5 milioane pe Jack Grealish, "cetățenii" mai trebuie să vândă niște jucători pentru a-l putea transfera pe căpitanul Angliei fără să încalce regulile de fair play financiar.

Arsenal o poate ajuta pe Manchester City să-l ia pe Harry Kane

Unul dintre jucătorii care și-au manifestat deja dorința de a pleca de pe Etihad este Bernardo Silva. Portughezul va mai prinde cu greu primul "11" al lui Pep Guardiola, după venirea lui Grealish.

Potrivit celor de la Football.London, Arsenal este interesată de serviciile portughezului și ar putea realiza transferul fără mari dificultăți, deoarece toate cele trei părți își doresc o mutare. 

Astfel, cu o sumă importantă pe care "cetățenii" ar primi-o în schimbul lui Silva, acestora le-ar fi mai ușor să îl aducă pe Kane de la rivala "tunarilor".

  • 70 de milioane de euro este cota de piață a lui Bernardo Silva, potrivit Transfermarkt.

Jack Grealish, protagonistul celui mai scump transfer din istoria Premier League

Mijlocașul ofensiv a semnat un contract valabil cinci ani cu Manchester City, echipă la care va purta tricoul cu numărul 10, rămas vacant după ce Sergio Aguero a plecat la Barcelona.

Jack Grealish a semnat un contract până în 2026. Urmează să fie anunțat ca jucătorul lui Manchester City, care a plătit 100 de milioane de euro lui Aston Villa.

Actele între cluburi au fost semnate ieri seară (n.r. miercuri seară). Pep Guardiola a vorbit deja cu Jack”, a anunțat Fabrizio Romano.

Jack Grealish devine, astfel, cel mai scump transfer din istoria Premier League. Mijlocașul englez de 25 de ani, finalist la EURO 2020 cu selecționata lui Gareth Southgate, îl depășește în acest top pe Paul Pogba, în schimbul căruia Manchester United a plătit 105 milioane de euro lui Juventus în 2016.

Aston Villa i-a găsit deja înlocuitor lui Jack Grealish, pe Leon Bailey, achiziționat de la Bayer Leverkusen pentru 32 de milioane de euro.

Etichete: manchester city , tottenham , arsenal , harry kane , bernardo silva
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă