Arsenal a făcut prima ofertă pentru James Maddison, fotbalistul de 70 de milioane de euro al lui Leicester!

2 luni in urmă 35

Arsenal Londra a făcut o ofertă de bani plus un jucător la schimb celor de la Leicester pentru starul James Maddison.

„Tunarii” se află în căutarea unui alt număr zece după întoarcerea norvegianului Martin Odegaard la Real Madrid.

Arsenal Londra vrea să atace un loc de cupă europeană în sezonul viitor și a pus ochii pe starul James Maddison de la Leicester City

Arsenal și un alt club londonez au făcut propuneri pentru mijlocașul James Maddison, care includ plata unei sume de bani în numerar și un jucător la schimb, susțin cei de la football.london.

Conform aceleiași surse, tehnicianul „tunarilor”, Mikel Arteta, este un fin admirator al lui Maddison și face lobby pentru transferul său în această vară, după ce Martin Odegaard este tot mai probabil că va rămâne la Real Madrid, după ce s-a întors din împrumutul său pe Emirates Stadium.

O sursă apropiată de James Maddison a declarat pentru football.london că jucătorul de 24 de ani este „în fruntea listei” lui Arsenal pentru un transfer în această vară.

Cei de la football.london susțin că negocierile sunt „foarte lente” și „ca un joc de șah”, însă Maddison își dorește foarte mult să ajungă un lider la gruparea din nordul Londrei.

Principalul obstacol în calea acestei mutări este reprezentat de suma solicitată de Leicester pentru fotbalistul său, de 70 de milioane de euro.

Cu toate acestea, însă, „tunarii” încearcă să includă și un jucător în tranzacție pentru a mai reduce din pretențiile revelației din sezonul trecut al Premier League pentru fostul playmaker al lui Norwich și Coventry.

The post Arsenal a făcut prima ofertă pentru James Maddison, fotbalistul de 70 de milioane de euro al lui Leicester! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă