Arnold Schwarzenegger îi critică pe cei care refuză să poarte măști: „La naiba cu libertatea”

2 luni in urmă 27

Arnold Schwarzenegger a trimis un mesaj dur către americanii care sfidează protocoalele sanitare pentru combaterea COVID-19 și refuză să poarte măștile de protecție pentru că le-ar încălca drepturile cetățenești, informează Insider.

„Există un virus aici, ucide oamenii”, a spus „Terminator” Arnold Schwarzenegger într-o discuție cu Bianna Golodryga de la CNN și locotenent-colonelul de armată în retragere, Alexander Vindman, postată miercuri pe YouTube.

„Și singurul mod în care îl prevenim este să ne vaccinăm, să purtăm măști, să păstrăm distanțarea socială, să ne spălăm pe mâini tot timpul și nu doar să ne gândim la „ei bine, cred că îmi este afectată libertatea”. Nu, la naiba cu libertatea”, a spus Arnold Schwarzenegger.

Odată cu libertatea vin obligații și responsabilități. Nu poți spune doar „am dreptul la X, Y și Z ”. Când îi afectezi pe alți oameni, atunci lucrurile devine grave

Arnold Schwarzenegger:

Fostul guvernator al Californiei, în vârstă de 74 de ani, a continuat discursul acid la adresa persoanelor care refuză să poarte mască în plină pandemiei de coronavirus.

„Da, ai libertatea de a nu purta mască. Dar știi ceva? Ești un ticălos pentru că nu porți mască”, a spus Arnold Schwarzenegger.

Fostul culturist a profitat de ocazie pentru a-i îndemna pe americani să se vaccineze împotriva coronavirusului, în condițiile în care cazurile noi de COVID-19 cresc din cauza variantei Delta, extrem de contagioasă.

„Nu vreau să învinovățesc pe nimeni aici, ci vreau doar să le spun tuturor să lucrăm împreună. Să încetăm lupta pentru că există un virus și este mai bine să fii vaccinat și să porți o mască”, a conchis Arnold Schwarzenegger.

FOTO: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă