Arnold Schwarzenegger i-a făcut IDIOȚI pe cei care nu vor să se vaccineze anti-Covid

2 luni in urmă 16

Arnold Schwartzenegger la vaccinare Arnold Schwartzenegger la vaccinare

Arnold Schwarzenegger a stârnit o amplă polemică în spațiul public după ce, într-un interviu acordat CNN, i-a catalogat drept "idioți" pe cei care nu se vaccinează și răspândesc teorii negaționiste. Clelebru actor de acțiuni a criticat și atitudinea de a "pune liberatea înaintea sănătăţii şi siguranţei personale”.

VINERI, 13 AUGUST 2021, 14:25

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

În condiţiile în care cazurile de infectare cu Covid-19 continuă să crească din cauza variantei Delta, actorul Arnold Schwarzenegger i-a criticat pe cei care sunt împotriva purtării măştilor, numindu-i „idioţi”, şi a făcut apel ca oamenii să se vaccineze, potrivit news.ro.

„Oamenii ar trebui să ştie că trăim cu un virus. (...) Ucide oameni şi singura modalitate de a ne proteja de el este de a ne vaccina, de a purta mască, de a respecta distanţarea socială, de a ne spăla pe mâini şi de nu mai gândi: Ah, libertatea mea este un pic deranjată aici. Nu, la naiba cu libertatea ta, căci libertatea este însoţită de obligaţii şi responsabilităţi. De-asta au fost puse semafoare, ca să opreşti maşina. Nu poţi spune: Nimeni nu mă obligă să opresc! Dacă treci pe roşu, vei omorî pe cineva. La fel şi cu virusul. Nu poţi pur şi simplu să spui: Am dreptul să fac asta sau aia. Pentru că atunci infectezi alte persoane şi asta devine grav”, a adăugat acesta, a declarat actorul, renumit pentru rolurile din Conan Barbarul si Terminator. .

„Da, aveţi libertatea de a nu purta mască”, a subliniat Schwarzenegger, adăugând că „Dar ştiţi ce? Sunteţi idioţi dacă nu o purtaţi!”.

Fostul guvernator al Califonieie a fost una dintre vedetele de la Hollywood care s-au implicat extrem de activ în campania de încurajare a vaccinării și a purtării măștii. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă