Arlauskis va ajunge la Voluntari, dar mişcarea nu are vreo legătură cu transferul

2 săptămâni in urmă 14

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 15:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Arlauskis va merge la Voluntari doar ca să se antreneze

În ultimele zile a apărut informaţia că portarul va semna cu Voluntari, ceea ce ar fi reprezentat o surpriză foarte mare. În primul rând pentru că echipa clasată pe locul 3 în Liga 1 trebuia să-i ofere un contract pe măsura celor cu care a fost obişnuit. La CFR, de exemplu, avea 30.000 de euro pe lună!

Iar în al doilea rând deoarece echipa ilfoveană l-a folosit pe Mihai Popa titular de drept în poartă, atât datorită prestaţiilor sale bune, cât şi pentru că este Under 21. Ceea ce-i oferă antrenorului Liviu Ciobotariu posibilitatea să aibă pe teren jucători mai experimentaţi.

De fapt, Arlauskis vrea să se antreneze cu o echipă din Liga 1 şi a cerut voie conducerii de la Voluntari să participe la antrenamentele antrenorului-revelaţie din Liga 1.

Arlauskis a câştigat 6 titluri de campion în Liga 1, 4 cu CFR Cluj

A primit permisiunea şi urmează să ajungă în Antalya, acolo unde Voluntari este în cantonament, dacă nu cumva va semna între timp cu o nouă echipă. Se vorbeşte despre un interes al celor de la Universitatea Craiova, informaţie care se bazează mai mult pe legătura dintre lituanian şi Marian Copilu, cel care ar putea deveni conducătorul oltenilor. Echipa din Bănie are doi antrenori buni, Pigliacelli şi Lazar.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Giedrius Arlauskis a câştigat 10 trofee în carieră, dintre care unul singur în altă parte decât în Liga 1. A luat Cupa Rusiei cu Rubin Kazan, formaţie pentru care a apărat doar în 16 meciuri, între 2010 şi 2014.

  • 1,2 milioane de euro este cota actuală a lui Arlauskis
  • 2,5 milioane de euro a fost cea mai mare cotă, conform transfermarkt.de, a lui Arlauskis. Se întâmpla în 2010
  • 125 meciuri a jucat Arlauskis pentru CFR Cluj
  • 68 de meciuri are Alrauskis la Unirea Urziceni
  • 40 de meciuri are Arlauskis la FCSB
  • Giedrius Arlauskis a câştigat 6 titluri de campion în România, între care patru cu CFR Cluj, iar celelalte două cu Unirea Urziceni şi FCSB.
Etichete: giedrius arlauskis , transfer arlauskis , voluntari arlauskis

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă