Arlauskis i-a surprins pe conducătorii CFR-ului: „Joc gratis până la vară!”

1 lună in urmă 2

Cea mai nouă achiziție a campioanei e și cea mai surprinzătoare: Arlauskis, un portar cu cinci titluri de campion în România, e dispus să joace la Cluj gratuit până la vară!

Lituanianul a plecat de la Al Shabab în iarna aceasta după numai o jumătate de an petrecută în Arabia Saudită. A reziliat contractul în Asia deoarece clubul a vrut să angajeze un jucător de câmp străin și să folosească portar saudit. A intrat, după un scurt timp, în negocieri pentru revenirea la CFR, un club cu care a fost campion de trei ori la rând.

Arlauskis s-a întors de curând în Cluj și i-a uimit pe șefii clubului pe parcursul tratativelor pentru reluarea colaborării: "Sunt dispus să joc fără bani până la vară, doar din recunoștință față de club! Am câștigat aici bani, trofee, vreau să fac și eu un gest la schimb!".

Căpitan fără banderolă

Chiar gratuit nu va putea să evolueze pentru CFR, fiindcă legea nu permite înregistrarea unui contract "cu salariu zero". Lituanianul va primi un contract cu o sumă simbolică, două mii sau trei mii de euro, salariul cel mai mic din lot.

Campioana va anunța în curând întoarcerea oficială a lui Arla, portarul campion din ultimii trei ani, și va avea posibilitatea să trateze pentru păstrarea lui și în stagiunea următoare. Lituanianul are 33 de ani și e unul dintre străinii care au intrat în istoria fotbalului românesc, a câștigat de cinci ori campionatul cu trei echipe diferite: un trofeu cu Unirea Urziceni, un trofeu cu FCSB și trei titluri cu CFR.

La Cluj, aportul lui a fost hotărâtor în multe momente din cele trei stagiuni recente, și cu contribuția concretă de pe teren, și cu influența pe care a avut-o în vestiar, ca motivator important. 

8meciuri a bifat Arlauskis la Al Shabab, cu care a semnat în vara anului trecut, după ce devenise campion cu CFR. Saudiții au dreptul să utilizeze numai șapte jucători străini și au hotărât să aducă un jucător de câmp, motiv pentru care au forțat despărțirea de lituanian

Trei portari de națională

CFR va beneficia, odată cu revenirea lui Arlauskis, de trei goalkeeperi cu meciuri în echipe naționale: lituanianul a adunat 23 de partide pentru țara lui, Bălgrădean a apărut o dată în naționala României, Sandomierski a adunat trei selecții pentru Polonia. Cu toții sunt trecuți de 30 de ani și vor concura pentru un singur loc în echipă.

ETAPA 26 // Match Preview UTA Arad - CFR Cluj

Campioana și-a ajustat politica în relația cu arbitrii » CFR l-a cumințit pe Edi Iordănescu!EXCLUSIV Noi detalii despre protestul semnat de Gigi Becali: „Pierd bani din cauza lor!”

Lucian Viziru și-a luat soția și au părăsit România definitiv. Azi e de nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă acum

Libertatea

Playtech: ȘOCANT! Ce a făcut Traian Băsescu imediat după condamnarea Ioanei. Elena Băsescu n-a avut de ales
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă