Aris - Panathinaikos 0-1 » Boloni, insultat de președintele lui Aris în tunelul spre vestiare! Schimb dur de replici între cei doi

1 lună in urmă 21

Un meci tensionat pentru Loți Bölöni la Salonic, pe terenul lui Aris. Mai ales la pauză. Deși Panathinaikos conducea, 1-0, antrenorul atenienilor i-a reproșat „centralului” Sidiropoulos câteva decizii luate în prima repriză. Pe tunel, s-a certat însă cu președintele adversarilor, Theodoros Karypidis. Potrivit site-ului elen gazzetta.gr, fiecare club are varianta sa și intenționează să facă plângere pentru acest incident.

Pana susține că, în timp ce discuta aprins cu arbitrul, tehnicianul a fost insultat de Karypidis. Aris are o altă versiune. Karypidis, care obișnuiește să discute cu propriii jucători în vestiar la meciurile de acasă, i-ar fi cerut să se liniștească, Bölöni urlând la el: „Taci!”. Apoi, un schimb dur de replici între cei doi.

La finalul partidei, alt conflict, pe teren. Benalouane, stoperul francez al gazdelor, a sărit la bătaie. Îl urmărea pe Juankar, fundașul stânga spaniol al verzilor. Atunci a intervenit Bölöni, care i-a calmat pe amândoi. Pe Benalouane l-a luat în brațe, vorbind cu el în franceză. 

4 meciuri consecutive fără gol primitare Bölöni la Panathinaikos (trei victorii și un egal)

Chiar dacă e înconjurat de mulți oameni, antrenorul este singur. Și, când ești singur, trebuie să înfrunți și să rezolvi problemele.
- Laszlo Bölöni, antrenor Panathinaikos

I-a dedicat victoria soției

La interviul pentru Nova Sports, televiziunea care are drepturile asupra campionatului grec, Bölöni a dezvăluit: "Pentru mine, această zi de duminică este importantă și din alt punct de vedere. E ziua soției mele. I-am trimis flori și o aștept să vină în Grecia". 

„Tunelul” Panathinaikos

Întrebat dacă victoria cu Aris o ajută pe Pana să iasă din "tunelul" problemelor, antrenorul a replicat sugestiv: "Știți autostrada care leagă Franța de Italia? Sunt 50 de tuneluri, unul după altul. Așa este Panathinaikos". Adăugând: "Îmi doresc să-mi las amprenta la acest club". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

EXCLUSIV Fostul elev al lui Șumudică a izbucnit: „Lipsă de respect! A făcut o minune, iar tu îi dai salariu mai mic?”Prăbușire totală pentru Adrian Petre! Unde poate ajunge atacantul lui FCSB

Bătaie în platoul unei emisiuni din România. „Te fac varză!„ Echipa de producție a intervenit imediat

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă