Arhiepiscopia Ortodoxă Sibiu vrea să ridice hotel în Poiana Brașov / Proiectul intră în ședința de consiliu local din această lună

4 zile in urmă 16

Un centru de sănătate cu spații de cazare urmează să se ridice în Poiana Brașov, lângă Biserica de lemn a Mănăstirii „Sfântul Ioan Botezătorul”, dacă va primi votul consilierilor locali din Brașov, anunță BizBrașov.

Biserica de lemn din Poiana Brașov a fost construită între anii 1997-1999, în stil maramureșean, iar acum, Arhiepiscopia Ortodoxă Sibiu, de care aparține și Brașovul, intenționează să extindă acest așezământ monahal și să amenajeze un centru de sănătate, care să le ofere și cazare credincioșilor care vor veni la tratament în stațiune.

Arhiepiscopia a început partea de întocmire a documentațiilor urbanistice și solicită Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism avizul de oportunitate pentru întocmirea Planului Urbanistic Zonal. Amenajările propuse ar urma să fie analizate de către specialiștii în urbanism în ședința de săptămâna aceasta.

Sursa foto: BizBrașov

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă