Arena Națională se "schimbă la față" pentru EURO 2020! Peste 10.000 de scaune înlocuite. Ce alte modificări au avut loc

1 lună in urmă 18

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Compania Municipală Energetică Servicii București lucrează de zor pentru ca stadionul să fie predat către UEFA în cele mai bune condiții, la jumătatea lunii mai. În jurul datei de 26 aprilie se preconizează că va fi finalizată și montarea gazonului de ultimă generație, adus din Italia.

Galerie Foto

Arena Națională se "schimbă la față" pentru EURO 2020! "Au fost instalate zeci de aparate de aer condiționat și schimbate peste 10.000 de scaune"

"Lucrăm în ritm alert pentru pregătirea Arenei Naționale în vederea desfășurării meciurilor de fotbal din cadrul EURO 2020. Sunt pregătite toate spațiile în care vor avea acces delegațiile străine, dar și zonele care vor găzdui echipele de jurnaliști, care vor acoperi evenimentele de la București.

Au fost instalate zeci de aparate de aer condiționat și a fost asigurată corespunzător ventilația tuturor spațiilor. Peste 10.000 de scaune din tribunele stadionului au fost schimbate, iar lucrătorii noștri înlocuiesc acum și peste 35.000 de plăcuțe de numerotare a locurilor.

S-au evacuat scaunele dintr-o secțiune a unei tribune, pentru a face loc sectorului rezervat operatorilor, care vor asigura transmisiunile tv.

Zilnic sunt verificate toate instalațiile celui mai mare stadion din țară și se fac pregătiri pentru acoperirea din punct de vedere tehnic a tuturor solicitărilor ce vin din partea reprezentanților UEFA", se arată în comunicatul Companiei Municipale Energetice Servicii București.

  • Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat, într-un comunicat, că partidele de la Bucureşti se pot desfăşura cu prezenţa a maximum 13.000 de spectatori în tribune, adică 25% din capacitatea Arenei Naţionale.

Meciurile de la EURO 2020 găzduite de Arena Națională:

  • Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00)
  • Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00)
  • Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00)

În afara meciurilor din Grupa C, tot Bucureştiul va găzdui şi o optime de finală pe care o vor disputa câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

Etichete: arena nationala , gazon arena nationala , lucrari arena nationala , stadion euro 2020 , scaune arena nationala
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă