”Are un forehand fantastic!” Emma Răducanu, impresionată de ducesa de Cambridge pe terenul de tenis

3 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Triumful de la US Open au transformat-o pe tânăra cu origini românești de 18 ani într-un adevărat star în Marea Britanie și după ce Regina Angliei a felicitat-o pentru performanța obținută, Emma a avut șansa să joace tenis alături de ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Emma Răducanu, impresionată de Kate Middleton pe terenul de tenis

Campioana de la US Open a recunoscut după meciul demonstrativ că este impresionată de abilitățile de pe terenul de tenis ale ducesei de Cambridge și a avut cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Galerie Foto

Emma a mărturisit că Middleton are un forehand fantastic și că a fost foarte emoționată să se afle pe terenul de tenis alături de ducesa de Cambridge.

Am discutat doar despre victoria de la US Open și despre ce realizare mare este pentru noi, dar și pentru țară. Este o persoană foarte săritoare și a fost minunat să joc tenis alături de ea. Are un joc foarte bun și, să fiu sinceră, un forehand fantastic”, a declarat Emma Răducanu, potrivit The Sun.

Jucătoarea cu origini românești a mai dezvăluit cuvintele pe care și le repeta în minte în timp ce se afla pe teren alături de Kate Middleton: ”Nu rata lovitura!”.

Emma Răducanu, pe terenul de tenis, alături de ducesa de Cambridge, Kate Middleton

Kate Middleton (39 de ani) și Emma Răducanu (18 ani) au făcut pereche într-o confruntare amicală, în compania unor adversari cu dizabilități. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii. Tânerei jucătoare britanice i se citeau emoțiile pe chip.

La doar 18 ani, Emma Răducanu a uimit lumea tenisului după ce a reușit să câștige recent ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Și a făcut-o fără set pierdut, la prima sa participare și venită tocmai din calificări. Nu s-a mai întâmnplat așa ceva în istoria tenisului modern.

Victoria Emmei Răducanu, obținută la doar 18 ani, i-a impresionat atât pe specialiștii din tenis, cât și pe sportivi din alte discipline sau jurnaliști. Englezii de la The Sun chiar au plasat performanța Emmei Răducanu de la US Open drept cea mai mare din istoria sportivă a Marii Britanii.

Etichete: us open , kate middleton , emma raducanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă