Are cancer. Actorul a făcut anunțul trist chiar ieri: „Am fost diagnosticat cu limfom”

3 months ago 1442

Un actor celebru tocmai le-a dat vestea tristă fanilor săi. Medicii i-au dezvăluit diagnosticul după un set de analize amănunțite. Starul de la Hollywood are cancer. Cum se simte acesta acum și cum a decis să mărturisească lumii întregi momentele grele prin care trece?

Un actor celebru a făcut anunțul trist: „Am fost diagnosticat cu limfom”

Jeff Bridges i-a șocat pe cei care îl urmăresc de zeci de ani în peliculele de renume unde a reușit să le ofere telespectatorilor personaje impresionante. Actorul american a anunțat în cursul zilei de luni că a fost diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic, dar pronosticul său medical este unul bun, relatează AFP, citat de Agerpres. Mulți au făcut cunoștință cu acesta și a rămas în mintea lor datorită rolului din filmul „The Big Lebowski” (1998). Starul a fost nominalizat de nu mai puțin de șapte ori la Oscar și a câștigat o dată și premiul Academiei de filme americane la categoria cel mai bun actor pentru interpretarea sa din filmul „Crazy Heart” în 2010.

„Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, mă simt norocos că am alături o mare echipă de medici, iar pronosticul este bun”, a dezvăluit actorul american pe contul său de Twitter. Cei mai mulți s-au îngrijorat teribil pentru starea de sănătate a acestuia, motiv pentru care actorul a precizat că este bine, că statistic medicii i-au dat speranțe și că va începe tratamentul cât de curând. De asemenea, urmează să-i țină la curent cu informații despre recuperarea sa. Vedeta a profitat de atenția tuturor și i-a îndemnat să nu uite de obligația de a-și vota viitorul președinte pe data de 3 noiembrie. „Mulţumesc pentru rugăciunile şi urările voastre de bine. Şi, cât timp mă bucur de atenţia voastră, vă amintesc să mergeţi să votaţi. Pentru că suntem împreună în toate acestea”, a adăugat el.

As the Dude would say.. New S**T has come to light.

I have been diagnosed with Lymphoma. Although it is a serious disease, I feel fortunate that I have a great team of doctors and the prognosis is good.

I’m starting treatment and will keep you posted on my recovery.

— Jeff Bridges (@TheJeffBridges) October 20, 2020

Detalii despre diagnostic

Limfomul este un tip de cancer care afectează sistemul imunitar care are responsabilitatea de a combate agenții infecțioși care atacă organismul. Există mai multe tipuri de limfom, dar cel mai des întâlnit este cel cunoscut drept boala Hodgkin. Jeff Bridges nu a oferit mai multe detalii despre diagnosticul său.

Jeff Bridges are cancerJeff Bridges are cancer

Filmografie

-primele pelicule din carieră

The Company She Keeps (1951) The Yin and Yang of Mr. Go (1970) Halls of Anger (1970) Ultimul spectacol cinematografic (1971) Fat City (1972) Bad Company (1972) Lolly-Madonna XXX (1973) The Last American Hero (1973) The Iceman Cometh (1973) Thunderbolt and Lightfoot (1974) Hearts of the West (1975) Rancho Deluxe (1975) Stay Hungry (1976) King Kong (1976) Somebody Killed Her Husband (1978) Winter Kills (1979) The American Success Company (1980) Heaven’s Gate (1980) Cutter’s Way (1981) Tron (1982) Ultimul inorog (1982) (voce) Kiss Me Goodbye (1982) Against All Odds (1984) Starman (1984) Jagged Edge (1985) 8 Million Ways to Die (1986) The Morning After (1986) Nadine (1987)

The post Are cancer. Actorul a făcut anunțul trist chiar ieri: „Am fost diagnosticat cu limfom” appeared first on IMPACT.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools