”Are atitudine, a fost golgheter!” Vukusic și-a găsit ”avocat”, după ce slovenii au scris c-a făcut ”greșeala vieții”

1 lună in urmă 1

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Atletico Madrid - Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Atacantul croat a apucat să aibă doar trei apariții la formația lui Toni Petrea și deja există semnale că nu e dorit, de fapt, la FCSB.

Ante Vukusic, apărat de Valeriu Răchită: ”Are atitudine, a fost golgheter!”

Criticat de diverși oameni din fotbalul nostru, Vukusic și-a găsit un aliat în Valeriu Răchită, fost jucător la Steaua.

”Mie îmi place Vukusic, e un jucător cu atitudine, a fost golgheter. A venit nepregătit însă. Pe el trebuie să îl etichetăm după câteva meciuri, asta dacă o să aibă patronul răbdare cu el. Ei au înscris un gol și au primit trei în ultimele meciuri.

FCSB a avut multe eșecuri căutând numărul nouă. Dar trebuie să îl mai lase, să îi dea șanse, că poate Vukusic devine golgheter”, a spus Răchită, la Pro X.

68 de minute a totalizat vârful croat la FCSB

Presa din Slovenia: ”Ante Vukusic a făcut greșeala vieții!”

”Nu credem că suntem departe de adevăr când spunem că Ante Vukusic a făcut greșeala vieții când a spus la revedere echipei Olimpija și a semnat cu FCSB.

Atacantul croat abia a ajuns la București și trăiește un adevărat infern”, scriu cei de la ekipa.svet24.si, care pomenesc și despre scandalul provocat de declarațiile lui Marcel Pușcaș la adresa jucătorului. 

Marcel Pușcaș a criticat la emisiunea Digi Sport Matinal ultimul transfer al roș-albaștrilor.

”Hai să vedem. Cine l-a recomandat pe Vukusic? Și dacă l-a recomandat cineva ce competențe are acel recomandator? Are vreun ochi, o specialitate, o patalama la mână, un trecut fotbalistic? Sau, doar 'hai să-l vedem pe Vukusic'!”, a spus fostul conducător al Stelei între 1996 și 1998.

Etichete: valeriu răchită , ante vukusic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă