Arbitrul Radu Petrescu, ieșire reprobabilă la adresa lui Florin Gardoș! Ce i-ar fi transmis + reacția lui Ilie Poenaru

3 luni in urmă 14

Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan - FCSB, luni, 21:00, Digi Sport 1

Radu Petrescu, arbitru FIFA, i s-ar fi adresat lui Florin Gardoș cu ”ești o pușcărie de jucător”, ieșire condamnată de Ilie Poenaru, antrenorul Clinceniului, care a confirmat, de altfel, momentul regretabil.

Florin Gardoș era dezamăgit la finalul meciului. Noi avem momente când le iertăm greșelile, dar să aibă măcar decența să ne trateze cum se vine, să ne vorbească frumos. Să nu ne mai trateze de sus, să nu mai fie așa aroganți, pentru că ei fac cele mai mari greșeli. Petrescu a arbitrat meciuri din străinătate, a făcut-o bine, și pe noi ne-a tratat de sus. 

Nu ai cum să te comporți așa cu un jucător de națională, care a jucat pe unde a jucat. Nu poți să te comporți în maniera asta. Noi am mai făcut sesizări, dar nu s-a luat nicio măsură”, a declarat Ilie Poenaru, la Prosport Live, luni dimineață.

Sorin Paraschiv a transmis, imediat după meciul de sâmbătă, că Radu Petrescu a avut o atitudine necorespunzătoare față de cei de la Clinceni pe toată durata jocului și a confirmat că arbitrul ”a vorbit foarte urât” cu Florin Gardoș.

Sincer spun, nu m-așteptam la o prestație atât de slabă a lui Radu Petrescu. Ne-a șicanat tot meciul, ne-a deranjat. A vorbit foarte urât cu jucătorii, cu Gardoș, de exemplu. Și-a pierdut cumpătul. Nu vreau să redau ce i-a spus. Dacă vă spune Florin, de acord, nu e nicio problemă”, a transmis Sorin Paraschiv.

Etichete: florin gardos , radu petrescu , academica clinceni viitorul , ieșire arbitru , florin gardos înjurat de radu petrescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă