Arbitrul Marian Barbu, decizie scandaloasă la Viitorul – Academica! Penalty refuzat după ce Valentin Cojocaru a sărit peste Chunchukov |  FOTO & VIDEO

1 lună in urmă 4

Marian Barbu se alătură arbitrilor care au făcut praf meciurile din Liga 1. Arbitrul din Brașov a închis ochii la un penalty clar făcut de Valentin Cojocaru asupra lui Chunchukov. Academica Clinceni a fost egalată în ultimul minut de joc, după golul lui Tsoumou.

Academica Clinceni a mers pe terenul celor de la Viitorul, aflați la ultima șansă de a mai spera la locurile de play-off. Ilie Poenaru venea după meciuri mari, victorie cu FCSB și remize cu Universitatea Craiova, Sepsi sau Astra.

Oaspeții au deschis scorul în prima repriză, prin Răzvan Andronic, dar s-au văzut egalați la ultima fază, prin Tsoumou.

Marian Barbu, decizie scandaloasă la Viitorul – Academica! Penalty refuzat după ce Valentin Cojocaru a sărit peste Chunchukov

Ilie Poenaru și compania au de ce să fie nemulțumiți după meciul de la Viitorul Constanța. Au condus echipa lui Mircea Rednic după golul lui Andronic, din minutul 42, și puteau da lovitura în minutul 82.

Valentin Cojocaru a ieșit hazardat la o minge de la marginea carelui mare, lângă linia de fund, și l-a doborât pe Chunchukov după ce i-a sărit pur și simplu în cârcă. (Min.82 – VIDEO AICI)

Marian Barbu, aflat aproape de fază, nu a văzut nimic regulamentar și a lăsat jocul să continue.

ECHIPELE DE START:

Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Artean, Ciobanu – Jo Santos, Andronache, Grădinaru
Rezerve: Căbuz – Babunski, Pitu, Tsoumou, Dănuleasa, Grameni, Ganea, Benzar, Gaztanaga
Antrenor: Mircea Rednic

Clinceni: Oct. Vâlceanu – F. Achim, Bilali, Gardoș, Pârvulescu – Cordea, Moulin, Cebotaru, Cr. Tănase – Chunchukov, Andronic
Rezerve: Ureche – Pashov, Chandarov, Ventura, Dobrescu, Morar, Dumitriu, Longher, A. Popa
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: „Academia Gheorghe Hagi” (Ovidiu)
Arbitru: Marian Barbu / A1: Ovidiu Artene; A2: Marius Marica

The post Arbitrul Marian Barbu, decizie scandaloasă la Viitorul – Academica! Penalty refuzat după ce Valentin Cojocaru a sărit peste Chunchukov |  FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă