Arbitrul de la Petrolul-Chiajna, contactat înainte de meci de un oficial al uneia dintre echipe

1 săptămână in urmă 13

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Unica reușită a meciului dintre prima și a treia clasată în eșalonul secund din România a venit în minutul 81 și i-a purtat semnătura lui Jarovic. Atacantul de aproape doi metri al Petrolului a înscris după un corner îndelung contestat de ilfoveni. Aceștia au susținut că ultimul care a atins balonul a fost un jucător al gazdelor. Concordia a solicitat și un penalty în finalul primei reprize, în urma unei intervenții a lui Meijers în propriul careu.

Cătălin Popa, arbitrul de la Petrolul - Concordia Chiajna, sunat înainte de meci de un oficial al uneia dintre echipe

În acest context, jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit că centralul Cătălin Popa a scris în raportul de meci că a fost contactat de un oficial al uneia dintre echipe înainte de joc.

Am de spus o chestiune extrem de serioasă și e ciudat că toată lumea tace. A fost derbiul Ligii 2, Petrolul - Chiajna și aud că în raportul arbitrului scrie negru pe alb că, nu știu care dintre ei (n.r.- arbitri), poate chiar centralul Cătălin Popa, ar fi fost sunat de un oficial al uneia dintre echipe.

Deci omul a ținut să scrie în raport treaba asta, că a fost sunat înainte de meci. Mi se pare că cineva ține ascunsă treaba și eu cred că ar trebui să iasă. Eu cer public FRF raportul domnului Popa!”, a declarat Decebal Rădulescu, la emisiunea DigiSport Special.

Claudiu Niculescu, antrenorul Chiajnei, s-a declarat nemulțumit de maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Cătălin Popa, însă a punctat că nu acest lucru a fost decisiv în stabilirea câștigătoarei.

Sunt puțin supărat pentru că am pierdut, dar se joacă în continuare. Nu a fost corner la faza golului, dar contează mai puțin. Ne-am ridicat la nivelul acestui meci, la nivelul liderului. Petrolul merită să fie pe primul loc, dar campionatul se joacă în continuare.

Sunt puțin supărat, ne-a tocat și arbitrul așa mărunt. Dar nu din cauza arbitrului am pierdut, o scăpare ne-a costat meciul de azi. Eu sunt foarte optimist", a spus Claudiu Niculescu, după eșecul cu Petrolul.

Grație succesului de pe ”Ilie Oană”, în ziua în care și-au recuperat identitatea, ”Lupii Galbeni” au ajuns la 39 de puncte, cu nouă lungimi peste Concordia Chiajna, și și-au asigurat locul în play-off-ul Ligii 2.

VIDEO Rezumat Petrolul - Concordia Chiajna 1-0

Etichete: petrolul - concordia chiajna , decebal radulescu , catalin popa , etapa 14 liga 2 , arbitru petrolul concordia chiajna

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă