Arbitrul Cătălin Popa, faza meciului UTA – Dinamo! A alunecat pe teren și i-a încurcat pe jucători | FOTO

3 săptămâni in urmă 22

Arbitrul Cătălin Popa a oferit faza meciului de la Arad, dintre UTA și Dinamo. Gazonul foarte greu i-a jucat feste lui Popa, care a alunecat și a încurcat o fază de meci.

La Arad a plouat torențial duminică, terenul a fost extrem de dificil, iar arbitrul meciului UTA – Dinamo a avut și el de suferit.

Duelul dintre UTA și Dinamo a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Arbitrul meciului UTA – Dinamo „a intrat prin alunecare” la Arad. A fost faza partidei

Ocaziile mari au lipsit la Arad, meci în care s-a marcat o singură dată, așa că faza partidei din Liga 1 a fost oferită de arbitrul Cătălin Popa.

În repriza secundă, Popa a alunecat pe terenul extrem de greu de la Arad și „a intrat prin alunecare”, faza inedită petrecându-se chiar la un duel pentru minge.

Cătălin Popa și-a revenit repede și a dus meciul fără probleme la final, semn că n-a suferit vreo problemă pe gazonul care a devenit tot mai greu în partea a doua a meciului.

În vârstă de 39 de ani, piteșteanul a arbitrat-o ultima dată pe „Bătrâna Doamnă” în confruntarea pierdută pe Arena Națională cu FCSB, scor 0-3. Atunci, Popa l-a eliminat pe Neluț Roșu și a dictat un penalty pentru FCSB la scorul de 0-0, lovitura fiind fructificată de arădeanul, care tocmai a plecat la Parma, Dennis Man. A fost primul eșec al trupei lui Balint într-un meci departe de casă în anul 2020. A mai urmat apoi și înfrângerea, la fel de drastică, cu Sepsi. Pe „câini”, Popa i-a arbitrat în premieră în acest sezon.

UTA – Dinamo. Echipele de start

UTA: F. Iacob – Tomozei, F. Ilie, Benga, Bustea – Miculescu, A. Albu, Vorobjovas, D. Rusu – C. Rus, Roger
Rezerve: D. Balauru – Melinte, Isac, Oroian, N. Roșu, Antal, Buhăcianu, Rrumbullaku, Shlyakov
Antrenor: Laszlo Balint

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, Filip – Mihaiu, Anton, Gol, Nepomuceno – Nemec, Gueye
Rezerve: D. Balauru – Melinte, Isac, Oroian, N. Roșu, Antal, Buhăcianu, Rrumbullaku, Shlyakov
Antrenor: Ionel Gane

The post Arbitrul Cătălin Popa, faza meciului UTA – Dinamo! A alunecat pe teren și i-a încurcat pe jucători | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă