"Arbitrajele sunt o mizerie!" Ionuț Negoiță, atac la adresa campioanelor din ultimii ani

1 săptămână in urmă 18

  • Liga 1: CFR Cluj - Universitatea Craiova, sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Rapid - Mioveni, sâmbătă, ora 15:00, Digi Sport 1

Negoiță, care a preluat Dinamo în 2013, a vorbit despre problemele de arbitraj cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, catalogându-le drept "o mizerie". Omul de afaceri spune că nu înțelege de ce nu este implementat sistemul VAR mai repede în Liga 1

"Arbitrajele sunt o mizerie!" Ionuț Negoiță, atac la adresa campioanelor din ultimii ani

De asemenea, Ionuț Negoiță a făcut acuzații la adresa campioanelor din ultimii ani, acuzându-le indirect că au beneficiat de ajutorul arbitrilor.

"Când mi-am dat seama că am investit în centrul de copii și juniori, am renovat pe acolo ce era, am zis să fie bine... ajungi la niște aspecte care nu țin de tine, cum ar fi arbitrajul. Ce faci? Investești, iar dacă arbitrajul e ostil, ce faci? N-ai voie să zici nimic, că imediat te bagă la comisii. Ei sunt Dumnezei.

Pe măsură ce treceau anii, calitatea fotbalului scade. Poate e doar o părere și o imagine greșită a mea, dar mă îndoiesc. Când am intrat în fenomen, am simțit și arbitrajele, care sunt o mizerie. Acum nu mai sunt în prima linie ca să fiu marcat direct, doar din ce văd la meciuri, sunt și acum. Erau și când eram. Se vedea și din statistici, Dinamo era cea mai dezavantajată echipă, dar, cu toate astea, n-am vrut niciodată să intru în jocul unora.

Fără valoare nu poți să câștigi campionatul, dar trebuie să fii organizat pe toate planurile. Nu cred că cei care au câștigat în ultimii ani nu pot fi bănuiți că au stat cu mâinile în sân. Așa a fost întotdeauna, nu spun noutăți. Eu am stat cu mâinile în sân pentru că am sperat că lucrurile se vor schimba. Se pot compara dacă e mai bine sau mai rău ca înainte. Mi-e greu să zic, dar în niciun caz nu s-au schimbat lucrurile în bine.

Uitați-vă ce scandaluri sunt la fiecare etapă, mai ales în privința arbitrajelor. De ce nu s-a introdus VAR-ul până acum? Să fim serioși, pe bani se putea. Spun mult mai puține decât știu. Eu nu sunt genul care să scrie cărți, dar spun cât de cât lucrurilor pe nume. Eu vorbesc, trag concluzii. Mi-am făcut și dușmani, dar mă interesează mai puțin. Dacă toată lumea tace... și dacă vorbește, tot cam aia se întâmplă. Cei care sunt în fotbal n-au voie să vorbească, că vor fi dezavantajați, iar eu știu cum e", a spus Ionuț Negoiță, pentru Digi Sport.

VIDEO Ionuț Negoiță, despre arbitraje

Etichete: liga 1 , dinamo , ionut negoita , arbitraje
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă