"Arăt exact ca Shrek!": O femeie a rămas cu pielea verde după ce a folosit autobronzant expirat

1 lună in urmă 13

O femeie a trăit spaima vieţii după ce s-a trezit cu pielea verde. Tiktokeriţa a postat un videoclip în care a povestit cum a ajuns să arate ca personajul din desene animate, Shrek, după ce afolosit un autobronzant învechit.

Saskia

Tânăra a postat un videoclip pe TikTok vorbind despre toată experienţa

TikTok/ saskiahehe

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Saskia, pasionată de modă şi frumuseţe, a încercat să ofere un nou aspect pielii sale, folosind un autobronzant, dar rezultatul final a fost mai degrabă o nuanţă interesantă de verde care a transformat-o într-o „vedetă” în mediul online.

După ce a aşteptat un timp ca soluţia să acţioneze a observat că pielea începe să i se înverzească aşa că a verificat data de expirare de pe cutie. Şi-a dat seama şocată că a depăşit perioada cu câteva luni, potrivit The Sun.

Făcând haz de necaz, Saskia a postat un videoclip pe TikTok vorbind despre toată experienţa, dar cerând şi ajutor: "Cineva mă poate ajuta? Cred că autobronzantul pe care l-am folosit a expirat pentru că..de ce sunt verde? Arăt ca Shrek!”

Tânăra a arătat inclusiv produsul folosit, dezvăluind faptul că soluţia expirase anul trecut.

„Asta spune 2020, adică la începutul lunii ianuarie. De ce eu, de ce eu?” a continuat ea.

Gafa ei genială a acumulat mii de vizualizări și comentarii, oamenii împărtășind sfaturi pentru a încerca să o scape de petele verzui, dar şi amuzându-se copios de toată întâmplarea.

@saskiahehe

someone help me ##faketan ##british ##foryoupage ##fyp

♬ original sound - saskia :)

„Mi s-a întâmplat asta, dar eu am folosit crema hidratantă și a încetat să devină verde.”

„Şi bronzerul meu a expirat și a devenit verde, totuși îl folosesc, arată bine după ce îl spăl”.

„Nu, arăți ca vrăjitoarea din povestea vrăjitorului Oz. Sper că s-a şters. " au fost doar câteva din sutele de comentarii primite.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

tiktok autobronzant verde solutie bronz video viral
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă