Arafat, ieșire nervoasă după incendiul de la Balș, după ce o persoană i-a spus că e revoltător ce s-a întâmplat: „Ați venit să urlați? Revolta e în capul dumneavoastră”

1 lună in urmă 9


Șeful DSU Raed Arafat a fost interpelat de un bucureștean la intrarea în curtea Institutului Matei Balș, acolo unde vineri dimineață a izbucnit un incendiu la unul dintre pavilioanele COVID. Bărbatul i-a amintit secretarului de stat de tragedia din Colectiv și a spus că „ardem ca șobolanii”.


După declarațiile făcute la „Matei Balș”, acolo unde se află împreună cu ministrul sănătății Vlad Voilculescu și medicul Adrian Streinu Cercel, Arafat a fost oprit de un bucureștean în momentul în care se îndrepta spre intrarea în spital.


Bărbatul l-a întrebat de controalele promise de autorități în spitale, moment în care Arafat i-a spus să aștepte rezultatele anchetei cu privire la incendiul de vineri.


Cetățean: Nu se poate așa ceva, ardem ca șobolanii în spitale, ca la Colectiv!Vlad Voiculescu: Așa e, e de neacceptat


Raed Arafat: Ați venit să urlați?Cetățean: Păi, sunt revoltat! Unde sunt controalele promise, domnule Arafat?


Raed Arafat: Revolta e în capul dumneavoastră acum. Vă rog să lăsați situația până vor veni pompierii să vă spună care este cauza incendiului. Ultimul control la Matei Balș a fost făcut în noiembrie.


Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la pavilionul 5 al Institutului Matei Balș din București. Patru persoane au murit, trei au fost găsite în salon, în timp ce o a patra a fost declarată decedată mai târziu.


Cauzele incendiului sunt în acest moment necunoscute. Toți pacienții erau bolnavi COVID.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă