Arabii au intervenit după ce s-a aflat oferta pregătită de PSG pentru Messi: contract pe trei ani, salariu de un miliard de euro

2 luni in urmă 30

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Odată oficializată despărțire definitivă, PSG a fost primul club care a intrat ”pe fir”, demarând negocierile pentru a-l aduce pe Lionel Messi.

Al-Sadd, interesată de Lionel Messi

Clubul parizian pregătește un contract atractiv pentru Lionel Messi, cu salariu de 50 de milioane de euro pe an, sumă care poate crește din bonusuri de performanță și drepturi de imagine, și o durată de trei ani.

Propunerea lui PSG pare, însă, infimă în comparație cu ceea ce ar fi dispuși să plătească qatarezii de la Al-Sadd.

Potrivit publicației turce Futbol Arena, care citează agenția arabă Koora, Al-Sadd vrea să-i ofere lui Lionel Messi un contract pe trei ani, cu un salariu cumulat pe toată durata angajamentului de nu mai puțin de 1 miliard de euro, iar reprezentanții clubului qatarez l-au căutat deja pe argentinian pentru a-l informa despre propunere.

Al-Sadd este antrenată de Xavi, fost coechipier al lui Messi la Barcelona

Al-Sadd nu este nici pe departe un club care nu are fonduri, dovadă că, în 2015, l-a adus pe Xavi, după ce mijlocașului îi expirase contractul cu Barcelona.

În prezent, fostul mijlocaș al Barcelonei este antrenorul lui Al-Sadd, astfel că un transfer al lui Lionel Messi la gruparea qatareză ar consemna reunirea celor doi foști coechipieri de pe ”Camp Nou”.

Totuși, este greu de crezut că Lionel Messi va accepta să meargă la Al-Sadd, având în vedere nivelul fotbalistic al campionatului din Qatar, atractiv pentru jucătorii din Europa doar din punct de vedere financiar.

Etichete: qatar , al sadd , lionel messi , oferta lionel messi , salariu lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă