Ar fi un nou record! Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Olimpiu Moruțan: ”De trei ori mai scump decât Dennis Man”

2 săptămâni in urmă 13

  • Europa League: Arsenal - Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Patronul de la FCSB a transmis, însă, că nu este dispus să îl vândă pe Olimpiu Moruțan la finalul acestui sezon, ci doar după o campanie în grupele unei competiții europene. Gigi Becali a stabilit, în același timp, prețul pe care îl cere pe mijlocașul ofensiv: nu mai puțin de 30 de milioane de euro.

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Olimpiu Moruțan

Eu cred că Moruțan la toamnă o să facă 30 de milioane. Deci înseamnă că o să fie de trei ori mai scump decât Dennis Man. Eu așa o să cer pe el la toamnă, când intrăm în grupele Champions League.

După ce jucăm în grupe, cer 30 de milioane, poate mai mult, nu știu. Dar acum doar campionatul mă interesează, nu mă interesează să-l vând”, a declarat Gigi Becali, pentru ProTV.

În ultimul timp, numele lui Olimpiu Moruțan a apărut constant în publicații internaționale, potrivit cărora mijlocașul ofensiv de la FCSB este urmat cu atenție de cluburi importante, inclusiv Inter Milano sau Bayer Leverkusen. Alte echipe care l-ar dori pe Moruțan ar fi Galatasaray, Porto și Hoffenheim.

În acest sezon, Olimpiu Moruțan a evoluat în 26 de partide pentru FCSB, liderul Ligii 1, și a reușit șase goluri și 11 assist-uri, fiind cel mai bun pasator al competiției interne.

Etichete: gigi becali , olimpiu morutan , oferte olimpiu morutan , preț olimpiu moruțan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă