Ar fi ”trădarea” decadei! Barcelona urmărește un jucător de la Real Madrid și poate ”acționa” în ianuarie

5 zile in urmă 5

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Despărțirea la finalul sezonului pare doar o chestiune de timp, dar rămâne o dilemă - viitoarea destinație a internaționalului spaniol.

Barcelona îl vrea pe Marco Asensio

În vară s-a vorbit despre Liverpool, însă nu a urmat nimic concret, iar pentru anul următor spaniolii vin cu o variantă neașteptată: o posibilă mutare a lui Marco Asensio la FC Barcelona, marea rivală a lui Real Madrid.

Mundo Deportivo scrie că FC Barcelona urmărește cu atenție situația lui Marco Asensio și că îl vrea pe mijlocaș pentru că îl poate aduce gratis și datorită vârstei, calităților și versatilității mijlocașului.

FC Barcelona ar dori să ”acționeze” încă din ianuarie, când Marco Asensio, dacă nu-și va prelungi contractul, va intra în ultimele șase luni la Real Madrid și ar putea semna cu oricare alt club.

Doar trei fotbaliști s-au transferat de la Real Madrid la Barcelona

Muzica orașelor este pașaportul tău către locurile care au oferit lumii 6 dintre cei mai mari compozitori. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 20:00

De-a lungul istoriei, doar trei fotbaliști s-au transferat direct de la Real Madrid la Barcelona: Jose Canal, în 1946, Lucien Muller, în 1965, și Luis Enrique, în 1996.

Dacă mutarea se va face, Marco Asensio ar intra pe o listă selectă a fotbaliștilor care au evoluat pentru ambele mari cluburi din Spania, din care mai fac parte Gheorghe Hagi, Luis Figo sau Ronaldo Nazario.

Etichete: real madrid , fc barcelona , marco asensio


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă