Ar fi o lovitură senzațională! Șefii lui Bayern Munchen recunosc oficial că sunt interesați de transferul lui Mohamed Salah de la Liverpool!

2 luni in urmă 1

Karl-Heinz Rummenigge, cel care ocupă funcția de CEO la clubul bavarez, a recunoscut că Bayern Munchen este interesată de transferul lui Mohamed Salah de la Liverpool

Rummenigge a lansat o comparație flatantă pentru Salah, pe care l-a numit „Lionel Messi al Africii”.

Atacantul „cormoranilor” a declarat recent că se gândește să plece de la gruparea de pe Anfield.

Karl-Heinz Rummenigge a declarat că ar fi „o onoare” pentru Bayern Munchen să îl transfere pe Mohamed Salah: „Are calitățile necesare să joace oriunde”

Înțelegerea actuală a internaționalului egiptean Mohamed Salah cu Liverpool expiră în 2023, dar cu toate acestea Jurgen Klopp nu este îngrijorat în ceea ce privește viitorul starului său african.

Cei de la Bayern Munchen au dezvăluit un potențial interes în transferul lui Mohamed Salah, după ce conducătorul clubului bavarez, Karl-Heinz Rummenigge, a recunoscut că ar fi o „onoare” să îl aducă pe atacantul lui Liverpool pe Allianz Arena.

„Ar fi o onoare pentru noi să îl avem pe Salah. În opinia mea, el este Lionel Messi al Africii și are calitățile necesare pentru a juca la cele mai bune echipe din lume. Ce a reușit Salah poate fi comparat cu ceea ce au făcut Messi și Cristiano Ronaldo la Barcelona și Real Madrid”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge, cel care este CEO la Bayern, pentru On Time Sports.

Relație excelentă între Liverpool și Bayern: afacerea Thiago Alcantara, ultimul exemplu

Salah a avut un succes uriaș la Liverpool de la transferul său din 2017 și a avut o contribuție decisivă la câștigarea Champions League, precum și la primul trofeu de Premier League din ultimii 30 de ani. El și-a adjudecat titlul de golgheter al Premier League doi ani la rând, în 2018 și 2019. Fotbalistul de 28 de ani a atras acum interesul campioanei Europei, Bayern Munchen.

Relația dintre Bayern și Liverpool este una excelentă, ultimul exemplu fiind transferul lui Thiago Alcantara, pe Anfield, în vara trecută, pentru suma de 22 de milioane de euro.

The post Ar fi o lovitură senzațională! Șefii lui Bayern Munchen recunosc oficial că sunt interesați de transferul lui Mohamed Salah de la Liverpool! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă