Ar fi mutarea anului în Liga 1! Ce spune Marius Bilașco despre un posibil transfer al lui Denis Alibec la CFR Cluj: „Poate da mult mai mult decât face la Astra!”

2 months ago 1

Se vorbește tot mai des despre plecare lui Denis Alibec de la Astra Giurgiu, însă transferul întârzie să se concretizeze. Marius Bilașco, oficialul lui CFR Cluj, a discutat despre o posibilă aducere a atacantului naționalei României în „Gruia”.

Denis Alibec a fost transferat de Astra, în vara lui 2018, de la FCSB pentru 1.4 milioane de euro.

Ce spune Marius Bilașco despre un posibil transfer al lui Denis Alibec la CFR Cluj

Marius Bilașco susține că, până acum, CFR Cluj nu a avut discuții cu privire la un posibil transfer al lui Denis Alibec, deoarece formația ardeleană nu-și permite o asemnea mutare, din punct de vedere financiare. Însă, oficialul campioanei României este de părere că Alibec ar jucat mult mai bine la CFR Cluj, ba mai mult, în tricoul „feroviarilor” atacantul ar fi avut o cotă mai mare.

„Nu. Nu am avut discuţii pentru transfer, pentru că era mult peste ce puteam oferi noi, dar e un jucător care poate da mult mai mult la CFR decât face la Astra. Şi cota lui era alta la CFR, mai ales după evoluţiile de la naţională”, a declarat Marius Bilașco pentru Telekom Sport.

Marius Șumudică, noi detalii despre transferul lui Denis Alibec la Gaziantep

Marius Șumudică a oferit noi detalii despre transferul lui Denis Alibec la Gaziantep, echipă care a făcut o ofertă concretă pentru atacantul român.

Tehnicianul lui Gaziantep susține că a pus presiune pe oficialii echipei din Turcia pentru a-l transfera pe Denis Alibec de la Astra Giurgiu și a dezvăluit suma oferită de bașkani pentru internaționalul român.Totodată, Marius Șumudică a dezvăluit că Denis Alibec va putea semna din postura de jucător liber de contract în perioada de mercato din iarnă.

„În primă fază, clubul nostru a oferit suma de 600.000 de euro. Eu am pus presiune cat am putut de mult. Sa spun povestea de la început ca să ştie toată lumea. Clubul nostru a vrut să ofere 500.000 de euro pentru un împrumut, neştiind că el termină contractul la vară. Oficialii noştri s-au uitat mai atent şi au spus ca noi am putea lua acest jucător liber de contract. Să îi dea nişte bani la semnătura şi îl ia liber.

Eu mi-am permis să vorbesc cu Denis după ce a fost făcută oferta oficială. La momentul respectiv, domnul Niculae a refuzat. În momentul de faţă, există o ofertă concretă de 800.000 de euro plus 30% dintr-un viitor transfer în următorii trei ani. O sumă care mi se pare mai mult decât decentă. El în 2 luni şi jumătate poate semna cu Gaziantep sau cu oricare altă echipă, liber de contract. În decembrie, intră în ultimele 6 luni de contract” , a spus Marius Şumudică la PRO X.

The post Ar fi mutarea anului în Liga 1! Ce spune Marius Bilașco despre un posibil transfer al lui Denis Alibec la CFR Cluj: „Poate da mult mai mult decât face la Astra!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools