„Ar fi fost nedrept să egalăm!”. Laszlo Balint, dezamăgit de cum a arătat UTA cu FC Botoșani

2 luni in urmă 17

FC Botoșani s-a impus la limită în fața lui UTA, scor 2-1, și a urcat pe prima treaptă a clasamentului Ligii 1. De cealaltă parte, jocul arădenilor a fost unul sub așteptări, însuși antrenorul Laszlo Balint recunoscând că se aștepta la mai mult din partea propriilor elevi.

Tehnicianul echipei UTA, Laszlo Balint, a recunoscut cu fair-play superioritatea lui FC Botoșani în acest meci, după ce moldovenii au controlat autoritar jocul. În ciuda rezultatului strâns, antrenorul arădenilor consideră că echipa sa nu ar fi meritat să egaleze, chiar dacă pe final a avut această șansă.

UTA s-a prezentat la Botoșani mult sub pretențiile lui Balint, care a ținut să sublinieze că elevii săi au arătat cu totul altfel decât în primele trei runde, când nu au cunoscut gustul înfrângerii.

Laszlo Balint, dezamăgit după FC Botoșani – UTA Arad: „Ar fi fost nedrept să egalăm!”

Antrenorul formației din Arad i-a felicitat pe adversari pentru succesul obținut în fața echipei sale și a ținut să precizeze că UTA nu are nicio scuză pentru această prestație mult sub așteptările sale.

„Este o victorie logică a Botoșaniului, pe care o felicit. La modul în care ne-am prezentat nu puteam să emitem pretenții astăzi. Am făcut mult prea multe greșeli, le-am lăsat spații mari. Este o diferență puțin cam mare între ce am arătat în primele trei etape și ce am arătat astăzi. Trebuie să ne îmbunătățim jocul până etape viitoare, când ne așteaptă un adversar foarte greu (n.r. Universitatea Craiova).

Nu putem să dăm vina nici pe drumul lung pe care l-am făcut până la Botoșani, nici pe timpul scurt de pregătire pe care l-am avut la dispoziție. Vin și astfel de momente de-a lungul unui sezon competițional, dar e un semn de îngrijorare modul în care ne-am prezentat astăzi”, a comentat Laszlo Balint la finalul partidei pentru DigiSport.

Antrenorul formației din Arad a recunoscut că un eventual rezultat de egalitate smuls de elevii săi în ultimele secvențe ale partidei nu ar fi fost conform cursului jocului: „Am arătat momente în care am fost foarte vulnerabili. Dacă am fi reușit să egalăm ar fi fost un rezultat nedrept”, a comentat Balint.

The post „Ar fi fost nedrept să egalăm!”. Laszlo Balint, dezamăgit de cum a arătat UTA cu FC Botoșani appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă