Ar fi ”bomba” carierei de antrenor pentru Dan Petrescu. În ce super-campionat poate ajunge românul

3 zile in urmă 12

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 11:42

257 citiri

Pe picior de plecare de la campioana CFR Cluj, unde nu mai este dorit de patronul Neluțu Varga, antrenorul Dan Petrescu ar putea ajunge în campionatul Angliei.

Așa cum a declarat mereu, Dan Petrescu visează să antreneze la un moment dat în Anglia, țară în care s-a consacrat ca fotbalist, la Chelsea Londra.

Conform playsport.ro, Dan Petrescu ar fi dorit de două echipe din liga secundă, Championship, grupări aflate în criză de rezultate.

Este vorba despre Huddersfield și West Bromwich, formații care se luptă în acest moment pentru evitarea retrogradării în al treilea eșalon al fotbalului britanic.

După nouă meciuri, Huddersfield ocupă penultimul loc în clasament (23), cu doar șapte puncte, iar West Brom ocupă locul 21, cu o singură victorie în zece meciuri.

Citeste si:

 "Nu vreau să risc nimic! Contra e un antrenor bun"

Dan PEtrescu ar urma să fie dat afară de la CFR Cluj și înlocuit cu Cosmin Contra. Patronul de la CFR Cluj, Neluțu Varga, a dezvăluit ce s-a întâmplat astăzi. Neluțu Varga nu a putut...

 ”N-a fost pe placul nimănui”

Antrenorul Dan Petrescu e pe picior de plecare de la campioana CFR Cluj, marți fiind prevăzută o întâlnire decisivă a tehnicianului cu patronul Neluțu Varga, supărat pe evoluțiile echipei...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă