”Aquaman” are Covid / Actorul Jason Momoa a fost testat pozitiv în timpul filmărilor la filmul ”Aquaman şi Regatul Pierdut”

1 lună in urmă 26

Actorul Jason Momoa, care tocmai şi-a revenit după răni suferite la începutul filmărilor pentru „Aquaman 2”, a contractat Covid-19, anunță News.ro.

„Jason este bine, din fericire, şi în izolare după ce a fost testat pozitiv (…). Toată lumea speră la o însănătăşire şi o revenire rapide pe platou”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Echipa speră să fie vorba despre „un caz unic”. „Siguranţa tuturor celor care lucrează la film este singurul lucru important şi toată lumea este testată regulat” (…). Dar este o adevărată bătaie de cap pentru producători care sunt îngrijoraţi cu privire la filmările ce se anunţă foarte aglomerate”.

În 2018, „Aquaman”, regizat de James Wan („Saw”, „Insidious”, „Fast and Furious 7”), a înregistrat mai mult de un miliard de dolari la box office, devenind cea mai profitabilă adaptare a DC Comics pentru cinema.

Filmările celei de-a doua părţi, intitulată „Aquaman şi Regatul Pierdut”, au început la sfârşitul lunii iunie, potrivit unei imagini publicate pe contul de Instagram al regizorului.

„Aquaman 2” ar trebui să fie lansat pe 14 decembrie 2022.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă