Apple a lansat căștile AirPods Max la 550 de dolari, mai scumpe decât anumite iPhone-uri

2 luni in urmă 19


Gigantul american Apple a prezentat marți căștile AirPods Max, care vin la 549 de dolari bucata, mai mult decât iPhone SE sau decât tabletele iPad de bază, măsura urmând a crește vânzările din perioada de Sărbători, scrie Reuters.


Acestea sunt primele modele de căști cu design peste urechi vândute sub brandul Apple. Compania produce căștile wireless AirPods și deține și brandul Beats, cumpărat în anul 2014 cu 3 miliarde de dolari.


Produsele au o durată a bateriei de 20 de ore și vor fi disponibile începând cu marțea viitoare.https://www.youtube.com/watch?v=FXI_-OesT3A&ab_channel=Apple

Deoarece acestea vin peste urechi acestea sunt capabile să producă un sunet de calitate superioară. AirPods Max concurează cu Bose Noise Cancelling 700, care au însă un preț de 340 de dolari bucata.


Nouă microfoane și două cipuri audio


Noile căști au nouă microfoane și vin cu două cipuri audio H1, dezvoltate tot de către Apple. Microfoanele ajută la reducerea zgomotului vântului în timpul apelurilor și ajustează nivelul sunetului în timp real, mai scrie sursa citată.


Apple AirPods Max

Apple a mai anunțat că prețurile pentru căștile AirPods și AirPods Pro vor rămâne la nivelurile anterioare, respectiv de 159 și 249 de dolari.


Abonament de fitness


Apple a mai lansat marți și abonamentele online Fitness+, la 10 dolari pe lună. Acestea vor fi disponibile din data de 14 decembrie.


În urma anunțului, acțiunile Peloton – companie care oferă aparate de fitnes și abonamente digitale – au scăzut cu 2%.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă