Aplauze în picioare pentru Simona Halep: punctul reușit de româncă, elogiat de WTA VIDEO

2 săptămâni in urmă 18

Miercuri, 05 Ianuarie 2022, ora 19:18

216 citiri

 punctul reușit de româncă, elogiat de WTA VIDEO

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, a debutat, miercuri, în sezonul 2022, la simplu, în competiţia de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 1.

Simona Halep a evoluat pe Rod Laver Arena, cu australianca Destanee Aiava, locul 316 WTA, venită din calificări, în turul 1.

Meciul s-a încheiat după o oră și 20 de minute cu victoria Simonei Halep, 6-4, 6-2.

Simona Halep a reușit și un punct incredibil, apreciat și de comentatori și postat de WTA pe rețelele sociale. "Aveți un deja-vu?", au scris cei de la WTA, făcând referire la reverul în lung de linie, una dintre loviturile preferate ale Simonei.

Citeste si:

Oficialii guvernului, optimiști cu privire la PNRR. „Posibil ca România să reuşească să îndeplinească în avans o parte dintre obiective”

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit în cadrul şedinţei de guvern de miercuri, 5 ianuarie, despre progresele privind reformele şi atingerea ţintelor şi jaloanelor din cadrul Planului Naţional...

Prefecți schimbați pe bandă rulantă de guvern. Lista completă a noilor numiri făcute de Executiv

Guvernul a aprobat miercuri, 5 ianuarie, mai multe hotărâri care vizează eliberarea din funcţii a unor prefecţi şi subprefecţi şi noi numiri în funcţii de prefecţi în judeţe precum...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă