Apelul lui Mario Nicolae, înainte de meciul lui Dinamo cu Viitorul: ”Să fim mai răbdători cu acești jucători”

1 lună in urmă 2

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, își apără clubul și spune că elevii lui Jerry Gane sunt motivați înainte de meciul cu echipa lui Mircea Rednic, chiar dacă există, în continuare, probleme financiare în ”Ștefan cel Mare”. Suporterii-acționari au preluat controlul la club și fac eforturi pentru a achita suma necesară pentru obținerea licenței pentru sezonul viitor de Liga 1.

Mario Nicolae: ”Băieții sunt motivați”

„Suporterii cu pedigree ai lui Dinamo pot sa stea liniștiți. Avem un grup unit de jucători, niște băieți de mare caracter și un antrenor foarte preocupat de fiecare detaliu. Băieții sunt foarte motivați, chiar dacă zilnic se încearcă destabilizarea echipei prin tot felul de declarații care de cele mai multe ori sunt simple clișee.

Dinamo are în momentul de față un antrenor foarte pregătit, foarte iubit și respectat de vestiar și care are parte de toată susținerea mea necondiționată. Ne dorim să avem rezultate cât mai bune în primul rand pentru toți suporterii lui Dinamo și pentru Echipa DDB care face eforturi incredibile pentru a salva clubul din cea mai neagra perioada a istoriei sale”, a spus Mario Nicolae, pentru Digi Sport.

Oficialul dinamovist laudă acțiunile celor din DDB și îi apără pe jucătorii care au rămas la club în această situație dificilă. Chiar și așa, Dinamo a reușit în această iarnă să aducă nu mai puțin de cinci jucători: Andrei Blejdea, Steliano Filip, Gevaro Nepomuceno, Gudmund Kongshavn și Jonathan Morsay.

„Victoriile ar fi un mic semn de recunoștință pentru tot ce fac acesti oameni, de la cel mai mic la cel mai mare. Ne-am dori ca în loc de răutăți, negativism și critici gratuite la adresa echipei și a staff-ului să auzim cât mai mulți oameni cum promovează toate acțiunile întreprinse de DDB.

Să fim mai răbdători cu acești jucători care au acceptat și au înțeles situația actuala a lui Dinamo și care dau tot ce pot sa ajute clubul. Haterii să se gândească înainte sa vorbească, răutățile lor nu afectează doar jucătorii, ci și familiile lor, copiii, părinții sau bunicii”, a mai spus Nicolae.

Dinamo și Viitorul sunt despărțite de un punct în clasament înainte de meciul direct. ”Câinii” sunt pe locul 12, cu 26 de puncte, iar echipa lui Mircea Rednic este pe 13, cu 25 de puncte și fără victorie de opt partide.

Dănuț Lupu: "Nu cred că vor retrograda sportiv, sunt echipe mult mai slabe"

Legendarul jucătorul spune că obținerea licenței este crucială, însă avertizează fanii că apoi vor fi nevoiți să achite salariile uriașe de la Dinamo: "Eu îmi doresc ca ei să reușească, să strângă banii. Problema este că după luna asta le mai trebuie 300.000 pentru salarii. Apoi mai trece o lună și mai au nevoie de încă 300.000 pentru salarii. Înainte plăteau 550.000 pentru salarii, acum au scăzut la 300.000, după înțelegeri.

DDB aduce banii, ei se chinuie, dar trebuie să se gândească cum Gane a rămas în momentul în care nimeni nu voia să vină. Ar trebui lăsat până la finalul campionatului. Nu cred că asta e valoarea jucătorilor de la Dinamo, dar având problemele pe care le au... Până acum un an de zile, să nu se supere pe mine, acești oameni erau în tribune și scandau, iar acum conduc Dinamo. Ați văzut cum s-a schimbat FC Argeș după ce a venit Jean Vlădoiu, contează să ai și un fost fotbalist acolo.

Mi-e teamă să nu aibă doar interesul să ia licența. Nu cred că vor retrograda sportiv, sunt echipe mult mai slabe ca ei. În meciurile cu miză reușesc să se adune, să vorbească între ei, să demonstreze că nu merită să retrogradeze. În meciul cu Astra mi s-a părut că nu vor să alerge, în astfel de meciuri nu-și dau interesul. Asta este părerea mea. Poate nici Jerry Gane nu reușește să-i mai țină uniți", a spus Dănuț Lupu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Etichete: dinamo , mario nicolae
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă