Ape tot mai tulburi în Coaliția de guvernare. Miniștrii USR-Plus, în ședință în biroul lui Dan Barna

3 săptămâni in urmă 26

Dan Barna, vicepremier Dan Barna, vicepremier

Tensiune maximă în Coaliția de guvernământ, Guvernul pare a fi la un pas să pice! Miniștrii USR-PLUS nu s-au hotărât nici până la această oră dacă participă sau nu la ședința Executivului de azi, de la ora 13:00, relatează Realitatea PLUS. 

JOI, 15 APRILIE 2021, 10:24

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

În scurt timp, aceștia se vor întâlni în biroul liderului Dan Barna ca să decidă următoarea mișcare. Până acum, useriștii au amenințat că-i retrag sprijinul politic lui Florin Cîțu, și asta ca urmare a demiterii ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Surse politice susțin că USR-PLUS ar opta pentru varianta Ludovic Orban premier.

De cealaltă parte, liberalii spun că-l susțin în totalitate pe Florin Cîțu la șefia Guvernului. 

Într-o postare făcută pe contul său de Facebook, președintele USR, Dan Barna, l-a acuzat pe premierul Florin Cîțu de destabilizarea coaliției prin schimbarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății fără să aibă o discuție în prealabil. Acesta îi reproșează, de asemenea, că a provocat o criză politică doar „din orgoliu”.

"Florin Cîțu a generat în mod gratuit o criză politică majoră, perfect evitabilă pentru o victorie măruntă de orgoliu. Prima condiție a unui parteneriat e respectul. Pentru a primi respect trebuie să oferi respect. Astăzi asta nu s-a întâmplat”, a scris Barna, miercuri seară, pe contul său de socializare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă