Apariție senzațională a Biancăi Drăgușanu. Vedeta s-a plimbat cu Skoda și a mâncat mici: ”Sunt unsă cu toate alifiile!”

2 săptămâni in urmă 19

Apariție senzațională a Biancăi Drăgușanu. ”Evenimentul” a avut loc în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”. Pentru că orice minune nu durează mult, vedeta nu a rezistat decât câteva minute în această mașină și l-a rugat insistent pe Adiță să meargă cu mașina ei.

”Nu am loc frate aici, nici cu picioarele. Dă-i înainte și du-mă la mașină. Mergem cu mașina mea, eu nu am loc în asta. Eu aș vrea să mă plimb cu Skoda, dar n-am timp acum.”, a spus Bianca Drăgușanu.

După ce au schimbat mașina, cei doi au ieșit să savureze o porție delicioasă de mici.

”Musca vine la săraci, albina la bogați, deci ai bani la tine. Eu am bani fără număr la mine și carduri în portofel și nu prea umblu eu cu cash la mine. M-ai convins, mi-ai dat și doi mici, gata. Sunt unsă cu toate alifiile.”, a adăugat blondina.

Bianca Drăgușanu, despre cum câștigă, de fapt, sume fabuloase:

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum și-a câștigat banii de-a lungul timpului și cum a reușit să adune sume fabuloase.

„Eu am carte de muncă de la 18 ani, eu fac bani singură. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodată material de altă persoană. La nivelul la care câștig eu acum e normal să am în jur doar oameni de succes. Eu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blănuri și costume de fitness de 6 ani, de 4 ani am contract cu extensii de păr, de un an am contract cu aur și diamante, de doi am cu o casă de pariuri, etc. Eu nu câștig bani neapărat pentru că sunt frumoasă, eu câștig bani pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”, a spus ea.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mai sinceră ca niciodată în privința atuurilor care au făcut-o vedetă: „Dacă urmam o facultate de medicină, cred că eram printre cei mai buni. Am puterea să renasc din cenușă”
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă