Apar informații șocante cu privire la motociclistul care a omorât un trotinetist în trafic. Cum îl apără avocatul său

2 luni in urmă 43

Un eveniment tragic a avut loc în urmă cu câteva ore în București, acolo unde un tânăr nevinovat a murit după o șicanare în trafic. Accidentul a avut loc în aproprierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei din Capitală, iar martorii care au asistat la scenele șocante nu își pot reveni din șoc. Totul a început după ce un cunoscut motociclist a intrat în altercație cu un tânăr care se deplasa cu trotineta și care l-ar fi lovit din spate.

Ce s-a întâmplat între cei doi bărbați

Nimic nu prevestea o asemenea tragedie, mai ales că principalul vinovat este un cunoscut instructor moto, dar și o persoană renumită pentru acțiunile sale umanitare. Evenimentul s-a petrecut miercuri seară, în timp ce inculpatul și victima se deplasau pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan.

Potrivit declarațiilor făcute de motociclist, acesta a fost lovit din spate de trotinetist, moment în care cei doi au început să-și adrese amenințări și injurii. Ajuns în aproprietea unei intersecții, motociclistul lovit de trotinetist și-a pândit victima pentru a o ataca.

Tânărul de pe trotinetă a fost lovit cu casca de motociclist în cap, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil pe banda în care mașinile circulau din sens opus. Din păcate, într-o fracțiune de secundă, tânărul a fost lovit puternic de un autoturism care circula regulamentar, iar după puțin timp, acesta a murit la spital.

Ce spun prietenii motociclistului vinovat

În urma crimei comise de Laurenţiu Mitici Trică au curs valuri de reacții pro și contra din partea celor care îl cunosc sau care au fost revoltați de cele petrecute. În majoritatea cazurilor, prietenii vorbesc foarte frumos despre motociclist și nimeni nu și-ar fi imaginat că ar putea fi capabil de un asemenea gest.

”Americanu”, așa cum este poreclit de prieteni, pare să aibă susținerea, dar în același timp, dezacordul celor apropiați, însă cei care vor decide soarta acestuia sunt judecătorii. Momentan, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în timp ce avocatul său i-a rugat pe prietenii acestuia să-l ajute cu descrierea celui pe care îl cunoșteau toți, dovezi cu care ar putea să lupte în instanță.

“Mi-e cumplit de drag omul ăsta, dar moral nu pot să-l scuz. Trebuie să plătească chiar dacă asta nu va aduce dreptate familiei decedatului”, a scris o prietenă de-a sa într-o postare dedicată acestui caz.

„Americanul îmi este prieten, îmi pare rău pentru cele întâmplate, un om mort şi altul inevitabil în puşcărie. Nu sunt în măsură să judec situaţia. Sincer îmi pare rău”, a scris şi Marius Tatarcan.

Cum îl apară avocatul pe Laurenţiu Mitici Trică

Deși evenimentul tragic în care este implicat clientul său a împărțit România în două tabere, pro și contra, avocatul motociclistului a declarat pentru News Hour with CNN că acesta a acționat în legitimă apărare, neavând o secundă un gând criminal.

„În timp ce clientul meu stătea la semafor, a fost lovit în spate de către acest individ, cu intenţie, reproşându-i că de ce a turat motorul atunci când l-a depăşit. Clientul meu a încercat să îl oprească în trafic până ar fi venit Poliţia, chiar a sunat la 112. Şi a aruncat cu casca în intenţia de a-l opri.

Văzându-l agitat şi cu un comportament specific unei persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, clientul meu fiind instructor moto a vrut să îl oprească pentru a nu fi un pericol pentru el sau pentru alţii.

Recunoaşte că a fost un gest nesăbuit, că nu şi-a dat seama ce rezultat poate avea acel gest al său, nu a intenţionat în niciun moment să facă aşa ceva”, a explicat Marius Iorga pentru sursa citată.

 

The post Apar informații șocante cu privire la motociclistul care a omorât un trotinetist în trafic. Cum îl apără avocatul său appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă