Anunțul presei britanice: "Erling Haaland a ales unde va juca din vară". Manchester United, obligată să se resemneze!

1 săptămână in urmă 17

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 15:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Publicația britanică ”The Daily Star” anunță că ”diavolii roșii” au renunțat să mai spere la fotbalistul Borussiei Dortmund și s-au resemnat cu ideea că acesta are alte priorități.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Erling Haaland a ales pe Real Madrid?

În ultimele luni, Haaland a fost în discuții cu mai multe formații europene. Printre ele, Manchester City, Barcelona și Real Madrid, formații capabile să investească câteva sute de milioane de euro pentru întreaga afacere.

Cu toate acestea, englezii afirmă că Manchester United a renunțat la transferul lui Erling Haaland după ce ar fi aflat că acesta și-ar dori să joace pentru Real Madrid. În același timp, planurile lui Pep Guardiola de a-l aduce la Manchester City au fost și ele date peste cap.

Manchester United s-a retras din cursa pentru transferul lui Haaland după ce a descoperit că acesta vrea să joace la Real Madrid”, a notat sursa citată.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Erling Haaland este unul dintre cei mai prolifici fotbaliști din lume la ora actuală. Așa cum era normal, cluburile mai mari decât Borussia Dortmund l-au asaltat cu oferte pe norvegian.

Senzația englezilor este că Dortmund ar fi ajuns la o înțelegere cu Real Madrid, prin care l-ar trimite pe Haaland în capitala Spaniei, în vară.

Britanicii sunt de părere că oficialii celor de la Real Madrid au lucrat intens la transferul lui Haaland, în ultima perioadă, și sunt gata să formeze un atacat imbatabil din vară. Un trio format din Erling Haaland, Kylian Mbappe și Vinicius Junior. Ajutați de veteranul Karim Benzema.

Etichete: manchester city , real madrid , barcelona , manchester united , borussia dortmund , erling haaland

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă