Anunțul plecării lui Mirel Rădoi de la echipa națională, contestat din interior: „Sunt lucruri pe care le spui la nervi, la frustrare!”. Condiția ca selecționerul să rămână în funcție

1 lună in urmă 17

Mirel Rădoi a anunțat că vrea să părăsească naționala României după următoarele două meciuri, dar selecționerul reprezentativei Under 21, Florin Bratu, e convins că omologul său de la echipa mare nu își va duce la capăt „amenințarea” și că va reveni asupra deciziei.

Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat că vrea să părăsească echipa națională după ultimele două meciuri din cadrul Grupei J din preliminariile pentru Cupa Mondială, cu Islanda și Liechtenstein. Antrenorul ar lăsa, astfel, reprezentativa noastră pe nicăieri înaintea meciurilor de baraj – dacă „tricolorii” se vor califica în acea fază.

Omologul său de la reprezentativa Under 21, Florin Bratu, e convins însă că Mirel Rădoi va reveni asupra deciziei, mai ales dacă va reuși să câștige aceste două întâlniri.

Florin Bratu crede că Mirel Rădoi rămâne la echipa națională

Mirel Rădoi a spus după meciul câștigat în fața Armeniei cu 1-0 că va părăsi echipa națională după întâlnirile cu Islanda și Liechtenstein, dar Florin Bratu crede că tot el va rămâne pe banca „tricolorilor”. Antrenorul României Under 21 dă vina pe o reacție de moment și spune că, în cazul unor succese în aceste ultime două jocuri din Grupa J, selecționerul va alege să rămână în funcție.

„Sunt lucruri pe care le spui la nervi, la frustrare. Și Mirel este om. Are trăirile lui. Din punct de vedere emoțional, a fost destul de implicat. E normal să se mai gândească. Cred că dacă vom obține două rezultate pozitive, lucrurile se vor întoarce și Mirel va rămâne la echipa națională”, a declarat Florin Bratu pentru Digi Sport.

Selecționerul reprezentativei de tineret spune că își dorește ca Mirel Rădoi să continue la cârma naționalei de seniori și a menționat că și Federația Română de Fotbal își dorește continuarea colaborării. „Este un antrenor apreciat, pregătit, cu metode noi, foarte îndrăgit de jucători. Și FRF își dorește continuitate. Am văzut că și președintele Burleanu a spus acest lucru. Asta îmi doresc și eu”, a conchis Florin Bratu.

The post Anunțul plecării lui Mirel Rădoi de la echipa națională, contestat din interior: „Sunt lucruri pe care le spui la nervi, la frustrare!”. Condiția ca selecționerul să rămână în funcție appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă