Anunțul momentului! Messi s-a întors în Spania! Superstarul argentinian este la Madrid

3 săptămâni in urmă 19

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 19:16

20 citiri

Anunțul momentului! Messi s-a întors în Spania! Superstarul argentinian este la Madrid

Fotbalistul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, se află la Madrid pentru recuperare după o problemă la genunchiul stâng, informează presa spaniolă.

Messi, care a părăsit terenul la pauza meciului cu Lille din Ligue 1, din 29 octombrie, şi a ratat partida cu Leipzig, de miercuri, din Liga Campionilor, a început recuperarea la clinica de fizioterapie regenerativă TVA. Jucătorul a fost însoţit la clinică de colegul său Leandro Paredes şi de membri ai stafului medical al naţionalei Argentinei.

Lionel Messi se va prezenta la naţionala Argentinei săptămâna viitoare, însă doar dacă va fi declarat apt de medici.

Argentinianul îl cunoaşte bine pe Joaquin Juan, fondatorul clinicii, el fiind tratat acolo în 2015, după o ruptură de ligament colateral.

Citeste si:

Cum l-a trădat Pique pe Messi la FC Barcelona! Noi dezvăluiri despre plecarea argentinianului la PSG

Apar noi detalii în cazul plecării lui Messi de la FC Barcelona. Presa spaniolă scrie că superstarul argentinian a fost trădat de Pique. Lluis Mascara, directorul adjunct al...

 " Infernal. Copiii nu au mai suportat"

Messi nu duce o viață prea bună la Paris. Chiar dacă este plătit de șeici cu 35 de milioane de euro, superstarul argentinian a dezvăluit probleme de adaptare pe care le-a avut în capitala...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă