Anuntul MOMENTULUI in cazul transferului lui Harut la FCSB: S-a razgandit! Se ajunsese la un acord! Care este oferta facuta de Becali

1 lună in urmă 19

Denis Harut (21 ani) este unul dintre jucatorii doriti de Gigi Becali. 

Fundasul lui Botosani se afla pe lista de interes a lui Gigi Becali, iar oficialii celor doua cluburi au demarat negocierile si ajunsesera la un acord, insa totul s-a blocat. 

Agentul jucatorului a confirmat ca Valeriu Iftime si Gigi Becali au ajuns la o intelegere, insa patronul lui Botosani s-a razgandit ulterior. 

"Sunt cazute negocierile, s-au blocat deocamdata. Domnul Iftime a dat ok-ul, apoi s-a razgandit, acum sunt blocate tratativele. Nu e diferenta mare intre suma ceruta de domnul Iftime si cea oferita de Gigi Becali. 

La un moment dat, s-a ajuns la un acord, apoi domnul Iftime s-a razgandit. Undeva la 600 000 de euro era suma atunci pentru care au ajuns la un acord partile", a spus Florin Vulturar pentru Digi Sport. 

In acest sezon, Harut a jucat 15 meciuri in toate competitiile pentru Botosani. Fundasul moldovenilor a debutat in toamna si pentru nationala de tineret a lui Adrian Mutu, alaturi de care s-a calificat la Campionatul European U21. Harut a inscris si un gol in victoria cu Malta U21, 3-0. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă

29427