Anunțul momentului despre „perla” lui Șumudică: „Echipe mari se interesează de el!”

2 luni in urmă 19

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021, 11:15 / Actualizat vineri, 13 august 2021 11:15

Claduiu Petirla (20 de ani), unul dinte jucătorii în vogă de la CFR Cluj, se află în atenția lui Galatasaray. Iuliu Mureșan, oficialul care a contribuit la aducerea acestuia în Gruia, îi prevestește un viitor strălucit puștiului.

La 20 de ani, profitând și de regula impusă de Federație, Claudiu Petrila a devenit om de bază la CFR Cluj în Liga 1. Iar puștiul care sezonul trecut a fost împrumutat la Sepsi nu l-a dezamăgit pe Șumudică. Cu evoluții consistente în campionat, Petrila a devenit unul dintre favoriții pretențiosului tehnician al „feroviarilor”.

Iuliu Mureșan: „Cluburi mari se interesează de Petrila”

„El a fost un jucător recomandat de doi impresari care se aflau la început de drum la acel moment. Am trimis pe cineva de la club să-l urmărească, au făcut un referat foarte bun despre calitățile lui. Așa a ajuns la CFR Cluj. 

CFR îl va vinde pe Claudiu Petrila pe o sumă consistentă de bani, sunt sigur de acest lucru. Cluburi mari se interesează de el, au trimis scouteri să-l observe. Are un psihic foarte bun, are tupeu de fotbalist, își asumă și are execuții. Nu are teama unei execuții ratate, cum se întâmplă la alți jucători. 

În maximum un an, va ajunge la un club mare al Europei. Dacă CFR îl va păstra, va ajunge cel mai bun jucător de acolo”, a declarat Iuliu Mureșan, în cadrul emisiunii GSP Live.

550.000 de euroe cota de piață a lui petrila, conform Transfermarkt

 „Echipe mari se interesează de el!”

Claudiu Petrila (în alb)

3 goluria marcat Claudiu Petrila în acest sezon la CFR Cluj în 4 meciuri de Liga 1

Fatih Terim îl vrea pe Claudiu Petrila la Galatasaray

Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, le-a spus șefilor clubului să-l cumpere acum pe Claudiu Petrila (20 de ani) și să-l mai lase un an împrumut la CFR Cluj.

După ce clubul din Istanbul l-a achiziționat pe Alex Cicâldău, cu 6,5 milioane de euro (sumă ce va fi plătită în trei ani), și a negociat pentru Olimpiu Moruțan (momentan, afacerea a rămas în așteptare), făcând și o ofertă Parmei pentru Dennis Man, Cim-Bom-Bom și-a îndreptat acum atenția spre Claudiu Petrila.

Potrivit cotidianului Fotomac, antrenorul Fatih Terim i-a sfătuit pe conducătorii roș-galbenilor să-l cumpere imediat pe mijlocașul în vârstă de 20 de ani și să-l cedeze un an la CFR, sub formă de împrumut.

Citește și alte știri de actualitate:

Modificare de ultim moment: UEFA a mutat Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj » Când se joacă meciul

Aruncați prosopul: CFR e cea mai slabă echipă din Champions League! Un singur loc 1, la mingi pierdute :)

Playtech: BOMBĂ! Cu ce televiziune a semnat Florin Călinescu! Le dă lovitura de grație celor de la Pro TV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă