Anunţul lui Victor Becali după de Anamaria Prodan îi cere 350.000 de euro lui Dennis Man

1 săptămână in urmă 8

  • Europa League: Arsenal - Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Imediat după ce s-a aflat că transferul fotbalistului la Parma, în schimbul a 13 milioane de euro, se va face cu firma fraţilor Becali, patronul FCSB declara că i-a transmis soţiei lui Reghecampf că va primi şi ea 100.000 de euro, deşi stătea pe plajă, la Miami.

Impresara a reacţionat vehement, iar din acel moment s-a declanşat cel mai aprig scandal al ultimilor ani, presărat cu multe jigniri şi chiar ameninţări.

Anunţul lui Victor Becali după ce Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Recent, Victor Becali a spus la Digi Sport Matinal că nu vede cum poate câştiga Anamaria Prodan un eventual proces, iar acum precizează că "noi ne ocupăm de problemele lui la Parma".

Oricum, încă din momentul mutării jucătorului în Italia, Giovanni a angajat un om care îi rezolvă acolo orice problemă a jucătorului.

Nu comentez eu ce face Anamaria Prodan. Sigur că o sa îl ajutam pe Dennis Man cu orice o să aibă nevoie. Dacă va avea nevoie de ajutor, deşi eu spun că n-are nevoie de nimic, îl ajutăm fără cea mai mică problemă.

Noi ne ocupăm de problemele lui la Parma. De orice ar avea nevoie Man, de asistenţă, de orice, va beneficia. Nu e niciun fel de problemă”, a declarat Victor Becali pentru sport.ro.

Etichete: victor becali , anamaria prodan , dennis man , proces dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă