Anunțul lui Joan Laporta despre Leo Messi, imediat după ce a câștigat alegerile de la Barcelona

1 lună in urmă 1

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

Laporta, cel care a mai ocupat această funcție în perioada 2003-2010, a vorbit despre situația dificilă a lui Lionel Messi, care mai are contract doar până la finalul acestui sezon, iar până în momentul de față nu a luat o decizie în privința viitorului său.

Galerie Foto

Anunțul lui Laporta despre Leo Messi, imediat după ce a câștigat alegerile de la Barcelona

Înainte de alegeri, Laporta spunea într-un interviu că el este singura persoană care îl poate convinge pe Messi să rămână.

"Văzându-l pe Messi, cel mai bun jucător al lumii, votând alături de fiul său m-a emoționat și mi-a demonstrat că iubește Barca. Johan (n.r - Cruyff) i-ar fi spus să rămână, cu siguranță. Când pleci de aici, trebuie să pleci pe ușa din față. Propunerea mea va exista, dar va depinde de el. Nu banii vor fi cei mai importanți.

După ce voi vorbi și cu restul angajaților, îl voi suna pe Messi. Dacă îl voi convinge? Depinde de el. Eu voi face tot ce pot în condițiile economice actuale", a declarat Joan Laporta, după ce a câștigat alegerile, citat de Mundo Deportivo.

24 de goluri a reușit Messi în cele 34 de meciuri jucate la FC Barcelona în acest sezon

Rezultatele votului pentru funcția de președinte a clubului FC Barcelona

Joan Laporta - 54,28%Victor Font - 29,99%Antoni Freixa - 8,58% Etichete: spania , la liga , fc barcelona , joan laporta , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă