Anunțul făcut de Roxen, reprezentanta României la Eurovision. Nu s-a mai știut nimic despre ea după ce a fost abuzată de partener

3 luni in urmă 16

Luni, 23 Noiembrie 2020, 12:03 Actualizat Luni, 23 Noiembrie 2020, 12:20

Roxen revine cu o colaborare de excepție, cu un artist internațional pe care îl apreciază, Alexander Rybak, pentru piesa Wonderland, al cărei clip reprezintă o reinterpretare disco a poveștii Alice in Wonderland.

Melodia poate fi ascultată, începând de astăzi, exclusiv pe radio, iar sound-ul ei este perfect pentru începutul de iarnă. Pe 27 noiembrie va fi lansată pe toate platformele.

Roxen a filmat 12 ore pentru videoclipul piesei Wonderland

Filmările clipului au durat aproximativ 12 ore, iar artista a schimbat 4 ținute și a avut parte de o surpriză care a bucurat-o extrem de tare: a primit cadou iepurașul folosit pentru filmare, iar acum are un prieten bun pentru pisicuța Niya, pe care a adoptat-o în perioada izolării.

“Wonderland este un vis devenit realitate și o bucurie imensă pentru mine, la fel cum este și colaborarea cu Alexander Rybak, un artist pe care îl admir foarte tare. Puteți asculta piesa momentan doar pe radio și sper din suflet să vă placă. Eu o iubesc, iar clipul este magic, am trăit în toate orele petrecute pe set o poveste superbă, pe care abia aștept să o împărtășesc cu voi toți. Iar faptul că iepurașul alături de care am filmat a rămas la mine, mă bucură și mai tare”, a spus Roxen.

Lansată în luna mai, melodia continuă să facă furori în topul celor mai difuzate piese din țară. Cea mai recentă lansare, How to Break a Heart, marchează debutul colaborării cu Warner Music, care îi distribuie materialul la nivel global.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă