Anunțul făcut de patronul Parmei pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Vreau să fiu clar! Va fi un simbol al viitorului”

1 săptămână in urmă 23

Parma a retrogradat deja în Serie B, dar patronul Kyle Krause are planuri mari după un sezon modest și le-a transmis fanilor că echipa va lupta pentru fiecare punct chiar și în următoarele meciuri.

Omul de afaceri american a recunoscut că este un frustrat și dezamăgit după un sezon de coșmar, dar asigurări că n-are de gând să o părăsească pe Parma și este gata să pună umărul la revenirea în elită a italienilor.

În plus, Kyle Krause se gândește și la renovarea stadionului Parmei, anunțând că arena va arăta extraordinar, chiar dacă echipa a retrogradat matematic în Serie B.

Mesajul patronului Parmei după ce Man și Mihăilă au retrogradat din Serie A: „Vom deveni mai puternici!”

Torino și Parma s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 34 din Serie A. Torinezii au învins cu scorul de 1-0, Parma a retrogradat matematic în liga a doua din Italia, dar patronul Kyle Krause este foarte optimist.

„După un sezon tumultuos și complicat, a venit un epilog care provoacă un sentiment adânc de frustrare și dezamăgire în rândul celor care iubesc acest club. Dar vreau să fiu clar: încrederea mea în acest club, în suporterii lui și în acest oraș rămâne neschimbată.

Alături de noua conducere pe care am instalat-o lucrăm deja să constrium Parma Calcio de mâine. Știți deja despre planurile de a renova stadionul Tardini, o arenă care va fi un simbol al viitorului.

Îi asigur pe fani și pe autorități că vom lupta în continuare în fiecare meci rămas din Serie A. Și vom transforma această dezamăgire în energie pentru a deveni mai puternici.

Așa se călește oțelul. Parma nu se predă, forza Parma”, a fost mesajul omului de afaceri american.

The post Anunțul făcut de patronul Parmei pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Vreau să fiu clar! Va fi un simbol al viitorului” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă