Anunțul făcut de Irina Fodor, înainte de începerea reality show-ului „Asia Express” sezonul 4. „O să fiți copleșiți”

1 lună in urmă 25


„Asia Express” sezonul 4 va avea premiera pe 18 septembrie. Ulterior, emisiunea va fi difuzată și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână. Înainte de marea premieră, Irina Fodor, prezentatoarea TV, a postat un mesaj în mediul virtual.


„Aseară, ne-am întâlnit cu toții să vedem, în avanpremieră, primul episod din @asiaexpressromania. A fost MAGNIFIC!Vă promit că o să râdeți mult, că o să fiți copleșiți de ritmul nebun al cursei, de frumusețea locurilor pe care le veți vedea, de personalitățile puternice ale concurenților și de toate sentimentele pe care sunt sigură că le veți experimenta cu fiecare episod văzut!


De abia aștep să vedeți și voi și să îmi scrieți cum vi s-a părut. Mai e foarte puțin până pe 18 septembrie”, a scris Irina Fodor pe Instagram.


Cine sunt concurenții


Asia Express, cel mai dur reality show din România, este gata să dea startul unui nou sezon. Nouă perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților.


Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații-surpriză. Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu.


De asemenea, Alexandra Ungureanu alături de mama ei (Anca Ungureanu), Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona de digital sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă