Anunțul făcut de Dan Negru a doua zi după ce a fost învins de Pro TV în noaptea de Revelion

3 săptămâni in urmă 30

Dan Negru, 50 de ani, realizatorul Revelionului de la Antena 1, a revenit cu precizări după ce Pro TV a depăşit Antena 1 în noaptea dintre ani, pentru prima dată în ultimele două decenii. Într-un mesaj extins postat pe pagina sa de socializare, omul de televiziune din Timișoara a făcut voalat un anunț pentru concurență: „Îi aștept în ring la anul!”.

„Protevelionul”, spectacolul oferit de PRO TV pentru 2022, a reușit să adune mai mulți telespectatori decât „Revelionul Starurilor” al Antenei 1, prezentat de Dan Negru.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri in care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro vs 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național, de la copii la seniori. După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul!”, a scris Dan Negru, pe Facebook, într-o a doua postare în care reacționează după ce a pierdut bătălia audiențelor între ani.

„După 22 de ani, au reușit să intre în ring și îi aplaud”, a întărit Dan Negru, care a pus eșecul pe seama faptului că Pro TV „a găsit resurse financiare”.

„Anul ăsta, cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost Pro TV. Niciodată ăn istoria tv nu au existat premii de 10.000 de euro pentru telespectatori și Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!”, a completat prezentatorul.

Eu îi mulțumesc personal lui Gherghe Zamfir care a acceptat invitația mea și a cântat gratuit, fără niciun ban doar din simpla bucurie a întâlnirii cu românii. Zamfir a și avut vârful de audiență al nopții!

Dan Negru:

„Am propus o utopie! M-am oferit co-prezentator gratis”

„În orele astea, am văzut titluri pe ecrane cu Revelionul lui Negru și pagini mari în ziare cu fața mea. Am bătut Omicronul. Dar Revelionul nu e despre înfrângeri sau victorii de audiența tv. Eu nu vreau sa fiu fericit cu prețul fericirii altuia chiar dacă despre asta e competiția!”, a mai scris Negru.

În final, omul de televiziune din Timișoara mărturisește că e dezamăgit că „și un biet program tv de Revelion împarte”, în condițiile în care „am propus, demult, unor colegi de la alte televiziuni, o utopie unică în lume: un Revelion comun, dincolo de orgolii, bani, audiențe. M-am oferit atunci co-prezentator gratis”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă