Anunțul făcut de Connect-R la trei ani de la divorțul de Misha. „Ne înțelegem mult mai bine”

6 zile in urmă 35

În anul 2018 s-a aflat că Misha și Connect-R au divorțat. La trei ani de atunci, de la separarea legală, cântărețul a făcut acum dezvăluiri despre relația pe care o are cu fosta soție, a dezvăluit că sunt buni prieteni.

Connect-R şi Misha s-au căsătorit în vara anului 2013. Pe 25 ianuarie 2014, artista şi soţul ei, Connect-R, au devenit părinţii unei fetițe. În 2018, Connect-R a dezvăluit pe rețelele de socializare că el și soția s-au despărțit.

„Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru!

Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări.”, dezvăluia artistul în mediul online.

Anunțul făcut de Connect-R la trei ani de la divorțul de Misha. „Ne înțelegem mult mai bine”

La trei ani de atunci, acesta dezvăluie că relația lui cu fosta soție e bazată acum pe comunicare. „Comunicarea este foarte importantă. Dacă ești un om sincer și îți cunoști defectele, totul devine ușor. Foarte multe persoane și-au spălat rufele în public. Eu asta vorbeam și cu ea, timpul trece, iar declarațiile rămân peste ani și e urât să le vadă copiii.

Noi am evoluat foarte mult împreună, iar cel mai important lucru pe care l-am învățat împreună este că, indiferent dacă ești într-o relație sau închei o relație, este vorba despre tine și doar despre tine. Tu trebuie să analizezi, să tragi concluzii unde și de ce ai greșit sau cum ai fost în relația cu celălalt. Nu e niciodată despre celălalt, este despre tine.”, a spus artistul pentru revista VIVA!.

misha si connect r trei ani de la divort 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În plus, Connect-R a adăugat că pe Misha, fosta soție, o vede precum o prietenă și că acum se înțelege mult mai bine cu ea de când pe vremea când erau căsătoriți.

„Ne ajutăm, ne dăm sfaturi, suntem prieteni. Ne înțelegem mult mai bine.”, a spus el pentru sursa menționată mai sus.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă