Anunțul făcut de conducerea CFR-ului în privința lui Constantin Budescu

2 luni in urmă 21

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Constantin Budescu, greu de adus la CFR Cluj

Campioana României a încercat și achiziționarea lui Constantin Budescu, fotbalist care a câștigat, de asemenea, titlul în Liga 1 sub comanda lui Marius Șumudică.

Gruparea din Gruia a vrut să refacă celebrul cuplu care a făcut spectacol la Astra, în 2016, însă acest lucru nu a fost posibil, din cauza pretențiilor financiare ale mijlocașului.

"Budescu este un jucător pe care l-am văzut cu toții, știm valoarea lui, are calități indiscutabile. Se află sub contract în continuare, cu un salariu mult prea mare pentru CFR Cluj", a spus Bilașco, pentru ProX.

Ce salariu i-a oferit CFR Cluj lui Constantin Budescu

Budescu este în acest moment sub contract cu Damac, grupare din Arabia Saudită. Fotbalistul român are un salariu de 1 milion de euro pe sezon.

CFR Cluj i-a oferit lui Constantin Budescu un contract de 400.000 de euro pe an, cel mai mare din Liga 1, însă s-a lovit de refuzul jucătorului.

Șansele ca el să ajungă în cele din urmă la campioana României vor crește, dacă gruparea din Gruia va trece de Young Boys și va ajunge în play-off-ul UEFA Champions League.

Etichete: marius bilasco , constantin budescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă