Anunțul făcut de Andrei Aradits după 17 ani de căsnicie: „Nu ne rămâne decât posibilitatea să ne cerem iertare”

1 săptămână in urmă 16

De 17 ani, Andrei Aradits trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea. Au avut o nuntă atipică și s-au căsătorit în doar câteva zile după ce a cerut-o. Andrei Aradits spune cum rezistă căsnicia sa după aproape două decenii.

Andrei Aradits și Andreea au găsit calea pentru a avea o relație sănătoasă și să funcționeze atât de bine. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, iar împreună au un băiat, Eric, în vârstă de 16 ani.

Actorul din serialul românesc „VLAD”, difuzat pe PRO TV, a povestit într-un interviu cum reușește să facă față tuturor obstacolelor care apar în căsnicie. Andrei Aradits și soția sa au comunicat întotdeauna și au găsit o cale de a face ca relația lor să reziste indiferent de piedici.

„La un moment dat, am făcut un pact: uite, avem o casă. Fundația e bună. Poate în timp o să crape pereții, o să se strice acoperișul. Zugrăvim. Reparăm. Dar nu dărâmăm casa. În momentele alea de scandal nu dinamităm. Eliminăm din discuție posibilitatea asta. Eu nu-mi iau valiza și plec, tu nu te muți la taică-tău, nu divorțăm. Pur și simplu nu pronunțăm cuvinte în sensul ăsta. Atunci nu ne rămâne decât posibilitatea să ne cerem iertare și să găsim cale de funcționare. Dacă într-un cuplu cineva are în cap bagajul făcut deja, atunci în perioada de criză va face un gest definitiv. Și apoi nu mai e cale de întoarcere. Nu e o treabă religioasă această credință, pur și simplu e o chestiune de cuvânt.
Asta cred că reprezintă căsătoria. Am promis”, a declarat Andrei Aradits pentru VIVA!.

andrei-aradits-si-sotia-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

S-au căsătorit în doar câteva zile

În același interviu, Andrei Aradits a povestit cum și-a cerut soția în căsătorie. Cei doi au avut o nuntă atipică și au planificat totul în doar câteva zile. Pozele de la biserică le-au fost făcute de un prieten care tocmai își descoperise pasiunea pentru fotografie, iar nunta a avut loc la un renumit fast-food.

„Tocmai ce se căsătoreau niște cunoștințe. Eram în bucătărie și-i bârfeam. Ne minunam de ce fel de tămbălău sunt oamenii capabili la asemenea evenimente – restaurant, invitații, formație, rochie, flori, nași, meniu… tot haosul care preschimbă sensul profund al evenimentului dintr-o promisiune, un jurământ, într-o zdrăngăneală petrecăreață costisitoare, obositoare și vulgară. Și cred că eu am zis: „Ce tare ar fi să ne facem nunta… la Mac!. Și ea s-a uitat la mine și a zis: „Hai!. Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit”, a mai spus actorul din serialul „VLAD”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă