Anunţul CNI despre ce se întâmplă la Stadionul Rapid şi când este programată inaugurarea

4 luni in urmă 13

UCL: PSG - Manchester United, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Dinamo Kiev - Juventus, marți, 19:55, la Digi Sport 1

Arena din Giuleşti va avea 14.000 de locuri şi va fi a treia arenă care va fi gata la Bucureşti, înaintea turneului final EURO 2020 care se va desfăşura în 12 oraşe europene, printre care şi capitala României. Celelalte două sunt Stadionul Steaua şi Stadionul Arcul de Triumf, ambele foarte aproape de inaugurare.

Galerie Foto

Anunţul CNI despre stadiul lucrărilor la Stadionul Rapid

"Vești bune la început de săptămână! Vă prezentăm noi imagini cu arena din Giulești, unde lucrările de execuție sunt în plină desfășurare, lucrându-se intens atât la interior, cât și la exterior.

A fost finalizată structura metalică a acoperișului de cele două peluze și de la tribuna a doua, iar în prezent se lucrează la structura metalică a acoperișului de la tribuna 1 și la zonele de interior", este mesajul postat pe pagina de Facebook a celor de la Compania Naţională de Investiţi.

Rapid Arena, detaliile proiectului

capacitate de aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor)preţ 39.499.366 milioane de euronivel de clasificare UEFA, 4suprafaţa totală înierbată va fi de 120X80 m (inclusiv suprafaţa de gardă)complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis, volei, baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popicespaţii de cazare pentru sportivispaţii de alimentaţie publicăspaţii administrative

"Precizăm faptul că pentru stadionul Giulești “Valentin Stănescu", contractual, termenul de finalizare a lucrărifor este primul trimestru al anului 2021.

Dupa efectuarea recepției la terminarea lucrărilor, CNI va preda obiectivul de investitii catre Clubul Sportiv Rapid Bucuresti, beneficiarul final, în sarcina căruia cade exclusiv programarea evenimentefor sportive", a declarat, recent, Adrian Cefalan, directorul de investiții din cadrul CNI pentru Digi Sport.

Etichete: stadion rapid , rapid arena , cni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă